maanantai 22. elokuuta 2016

Harhakuvia - Varjo -video.
Tässä on video, jonka tein viimeyönä. Harhakuvia livenä Tampereella kuukausi takaperin. Tuo keikka oli hyvä ja etenkin tuo intro oli ehkä yksi parhaista, mitä on satuttu soittamaan. Keikat alkavat yleensä aina vain niin, että mennään lavalle ja aletaan mölytä. Kyllä ne ihmiset siitä hiljenevät ja rauhoittuvat kuuntelemaan. Tuona iltana se oli jotenkin todella hyvä. Videon tein viime yönä tässä "työhuoneellani", kokeilin kaikenlaista ja siitä syntyi tuo.

Tänään käytiin myös tekemässä vähän uusia rankoja, jotta saadaan keikkasoitteluun vähän jotain uutta ja pystyttäisiin tekemään seuraavaa levyäkin jossain vaiheessa. Nyt olen aika tyytyväinen tähän bändihommieni tasoon ja intensiteettiin, saa tehdä asioita jotenkin juuri oikeassa suhteessa, myös tätä visuaalista puolta tässä kaiken muun ohessa. Siksi nautin siitä nyt, kun kohta on kuitenkin koulun kanssa taas sellaista kiirettä ja ryhmätöiden roikkuvia deadlineja, ettei kerkeä tehdä omia hommia ihan niin paljon.

Joten otan siitä sitten kaiken irti. Nyt tein samasta nestemateriaalista vähän erilaisen videon Matatadronen livelevylle, jotta sen saa kokonaan Youtubeen kuunneltavaksi myös. Sen voitte katsella huomenna, ja ehkä aletaan käyttää sitä keikka videonakin, jos saadaan jostain savukonetta ja videotykkiä itselle. Teen tuosta levystäkin jossain vaiheessa CD-painosta, kun vaan saa rahaa tulostusmusteisiin, nyt ei ole rahaa edes miettiä huomisen ruokaa. Eiköhän tämä elämä kuitenkin taas kohta tästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti