lauantai 9. heinäkuuta 2016

Vastavirta pelattu läpi, tänään Sopenkorpi

Soitin ehkä elämäni ensimmäisen oikeasti hyvän keikan Vastavirralla eilen. Lavasoundi on aina vähän tukkoisen oloinen, mikä haittaa huutohommissa fiilistä ehkä inasen, mutta kitaralla voi luottaa, että se kyllä tekee mitä tekee ja pitää. Jossain vaiheessa jätkät huomauttivat vireestä, vaikkei sen kanssa ollut isompaa ongelmaa, eivät ehkä ole tottuneet kuulemaan jousikaikua vaan noin lujalla. Mutta hauskaa oli, ihmisetkin tuntuivat nauttivan ja oli sellainen olo, että kerrankin antaa ihmiskunnalle jotain takaisin, eikä vaan loisi kaikkien lihassa. Se oli ihan mukava fiilis.

Tänään pitäisi sitten olla tuo ihmeellinen ja epämääräinen Teurastamo Metal Burst. Saa nähdä millaista sekoilua se on, 16.30 olisi tarkoitus soittaa, eikä kukaan ole kovin tarkasti informoinut paikastakaan. Mölyä kohti ja omat mölyt käyntiin. Pitää ehkä jopa kuunnella vähän Black Mouthia että muistaa biisejä, kun ei ole pariin kuukauteen ollut mitään tekoa koko homman kanssa.

Sen jälkeen majoitan Spawn From Deceitin ja eiköhän siinä jotain mukavaa oheistoimintaa ja ehkä musiikin duunailua keksitä. Onneksi on soittimia ympäri kämppää niin voi pitää akustiset jamit olkkarissa koska vaan. Se on aina ollut se idea, vaiķkei soittelijoita käykään täällä niin paljon, kuin Vesijärvenkadulla aikanaan. Melkein järestään sunnuntait oli akustisen jamin päiviä. Se oli ihan mukavaa, mutta olen myös onnellinen tästä rauhasta, jossa saan nykyisin olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti