maanantai 6. kesäkuuta 2016

Satunnaista silppua

Koska sosiaalisen median tukottaminen on lopulta aika epäsosiaalista käytöstä, annan vähien ajatusteni valua tähän:

-Luulin olevani jumissa loopissa. Vein kahvikupin ja veden varmasti kahdesti jo keittiöön, ja tein sen taas äsken.

-Kaupassa myytiin kitkateja, tosin kymmenen kappaleen pakkauksissa. Jos ostan ne kaikki, parantaako se mahdollisuuksia saada kitkat chunkyt takaisin kauppojen hyllyille? Nyt niitä on ollut vain Tigerissa, mistä ostinkin ne äkkiä pois kuljeksimasta.

-Sain äsken 11 leukaa vastaotteella, 15 myötäotteella ja punnerruksiakin meni helposti 30. Ihan vain jos joku kukkakeppi ajatteli sieltä hyppiä silmille.

- Old Man Gloomin NO on ihan helvetin hieno levy. Taidanpa laittaa apinanpaskan värisen vinyylin tilaukseen.

-En malta odottaa tuota torstain radiolähetystä. Saa sössöttää ja sekoilla hyvässä seurassa ja soitella kovaa musiikkia. Suosittelen kuuntelemaan, koska ei todellakaan tiedä, mitä siitä seuraa tai kuinka pitkä lähetys siitä edes tulee!

-Katsoin päivällä dokumentin douchebagista, joka pölli Banksyn seinästä ja sitten harmitteli kun oli ite pilannut sen lähes kokonaan eikä meinannutkaan saada siitä neljääkymmentädonaa. Lopussa joku nykiläinen, todella valkoisen oloinen jätkä sitten pelasti sen perseen ja osti sen 25 000lla. Siihen asti toi oli todellinen hyvän mielen karma-elokuva, mutta loppu sitten näytti että kyllä se paha sen palkkansa jossain vaiheessa lunastaa.

-tähän aikaan vuodesta auringonlaskut on ihan siistejä, kun joka ilta on ihan erilainen, kuin edellinen. Kuudennessa kerroksessa asumisen hyvä puoli on se, että ne näkee aika hyvin, kun ikkunakin on länsi-pohjoissuuntaan. Tai siis toinen aika tasan pohjoiseen ja toinen länsi-luode akselille.

-Musiikki on hieno juttu. Tahtoisin soitella jo keikkoja tuon ambienttidrone bändinkin kanssa.

-Sen nimi on muuten Matatadrone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti