torstai 23. kesäkuuta 2016

Kaikenlaista.

Tänään olen lähinnä laittanut duuneja valmiiksi näyttelyä varten. En oikein ole selvillä, minkä verran juttuja sinne voi viedä, mutta päätin pakata muutamat viimeaikaisemmat työt ja laittaa sinne ne, mitkä mahtuu. Kunhan Unnamablen saa näytille, niin kaikki muu on lähinnä bonusta. Kun noissa Tigerin halvoissa kehyksissä oli tuollaisia bulkkistokkikuvia, niin käytin niitäkin ja tein pienen kollaasin omaksi huvikseni ja Lahti-fiiliksiä vahvistaakseni. Vihkotkin ovat siellä myynnissä. Mikäli kaikki menee niinkuin ajattelen sen menevän.


Huomenna (tai tänään) on sitten juhannusaatonaatto, eli Matatadronen ensimmäinen keikka. Treeneistä ei oikein tullut mitään tänään, ei selviydytty edes treenikselle asti. Sikäli kaikki treenit (tai nauhoitukset) on vedetty jo valmiiksi samalla mentaliteetilla, jolloin ei ole ehkä sellaista eroa sen välillä, missä sitä tekee. Toki valoilla on iso vaikutus fiiliksiin. Tai lähinnä väreillä psyykeeseen, ennemmin. Olisi kiva saada jotain erilaista visuaalista ilmettä ja fiilistä, mutta nyt on vähän kiire alkaa järkätä mitään hirveän korkealentoista. Ehkä sitä kerkeää vielä väkerrellä jotain, jos oikein innostuu. Yö on psykedeelistä ja arvaamatonta aikaa. Jos maltan tältä Mitchell & Webb-putkelta, jonka juuri aloitin....

Swansin Glowing Man kulkee luokseni jossain päin Eurooppaa, liian hitaasti ja epävarmasti jos minulta kysytään, mutta ei sitä toivottavasti montaa päivää enää tarvitse odottaa. Ehkä ensi viikolla viimeistään... Odottavan aika on pitkä. Liian pitkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti