tiistai 15. maaliskuuta 2016

Toteemieläimiä ja muutaTässä on tässä parin päivän aikana keretessäni piirtelemäni osa tulevaa magnum opusta, jossa on pari aiemmin piirrettyä kuvaa ja sidon ne kaikki yhteen uusilla kuvilla. Siitä tulee jonkinlainen presentaatio mielestäni, historiastani, persoonastani ja alitajunnastani sellaisena kuin se on. Piirtäminen on vaan välillä vähän kireästi aikataulutettua puuhaa, kun tässä on nyt joka illalle treeniä tai keikkaa. Huomenna on Torvessa Sekavan Musiikin Jami, jota en ole kerennyt juuri odotellakaan, kun on joka ilta tullut treenattua tuota lauantain keikkaa varten. Se jänskättää aika paljon, mutta kaipa se tänään meni jo soiton kannalta ihan hyvin. Isompi ongelma taitaa olla sopivien vaatteiden löytäminen. Ja tiettyjen kohtien skarppaaminen, mutta vähän turhan hankala niitä olisi selittää tietämättä mitä tapahtuu.

On kuitenkin aivan eri asia soittaa noin, systemaattisesti ja treenaten, kuin soittaa improvisoiden ja vapaasti. Jälkimmäinen on ehdottomasti heittämällä oma juttuni, mutta on ihan tervettä päästä pois mukavuusalueelta ja kokeilemaan jotain tällaistakin. On sitä ainakin oppinut itsestään, soittotavoistaan, mukautumiskyvystään ja oppimistavoistaan paljonkin, ja se on mielenkiintoista. Jänskätys on silti ihan luonnollista. Se pitää huolen siitä, että hommaan myös keskittyy. Mutta toivon, että huominen antaa sitä ennen vähän tyhjentää päätä. Jos sitä vaikka neljän tunnin soittelun jälkeen kokisi soittaneensa riittävästi. Frynkin miehistöä on niittänyt kuume, niin nyt sitten kai soittelen ainoana kitaristina siinäkin. Kunnon Meikä-show. Kyllästymiseen asti. No, viimeksi valittivat silti, että oli liian lyhyt. Nyt ei sitten ole. Yhdeksältä aloitan, Harhikset varmaan joskus kymmenen korvilla siis jo lavalla, suosittelen tulemaan paikalle ajoissa.

Syöminen meinaa olla niitä puolia elämässä, jotka kärsivät tällaisesta elämänvaiheesta heti ensimmäisenä. Onneksi tätä täyttä päivää ei ole tätä viikkoa pitempään. Sitten ei ole pitkä matka pääsiäslomaan ja saa maata sohvalla lukemassa ja piirtämässä pari päivää. Jaksaa jaksaa, tsemppi-Suomi ja innovaatio jne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti