lauantai 5. maaliskuuta 2016

Tekstit saavat nimensä yleensä tasan sen mukaan, mitä viimeisessä kappaleessa satuttiin käsittelemään.

Yksi facebookittomuuden hankalimpia puolia on se, että monet hommat (päällimmäisenä mieleen tulee Soundcloud ja pari foorumia) on linkitetty siihen profiiliin (tietosuoja bumbidibaibai) ja nyt niitä ei pääse käyttämään samalla profiililla. Ratkaisuni? linkitän samat hommat google plus-tiliin ja altistan ja omistan isomman osan omista tiedoistani ja harrasteistani saman puljun alle. Keskittämistä, niinkuin niitä vihreitä pedonmerkkejä rafloissa, huoltiksilla ja kaupassa vinguttavat ihmiset, tavallisesti tokaisevat. Mutta ei tässä muuten mitään ihmeempiä ongelmia ole. Parin ihmisen kiinni saaminen hankaloitui, mutta mitään "omia" vieroitusoireita seinillä tappelusta ja zombiemaisesta feedin scrollailusta ei ole.

Koko päivän yritin saada viriteltyä koneelle systeemiä, jonka avulla saisin nauhoitettua edes auttavia videolooppeja, ja sainkin pari aikaan kolmen eri ohjelman yritysten jälkeen. Mikään ei vain pyöri koko näytöllä, joten kaikki kama on vähän käyttökelvotonta kaikenlaisten ohjelmaikkunoiden hyppiessä tielle. Pitää katsoa, josko löytyi vanha videokamera, jonka saa scartilla telkkariin, siinä sitä alkaa sitten olla systeemiä, kun sen laittaa läjään ja alkaa tykitellä vähän videotaidetta.  Mitä vähemmän täytyy tehdä asioita koneella, sen parempi, koska oma koneeni ei jaksa pyörittää mitään kauhean villiä näytöllä kuumenematta liikaa, ja sitten katsellaankin taas sinistä ruutua.

Lauantai-illan yleinen levottomuus (ja helvetillinen määrä kofeiinia) valtaavat mieleni. Kirjoittelin vähän runoja, mutta en jaksa keskittyä mihinkään niin rauhalliseen. Tekisi mieli soittaa musiikkia lujaa, mutta en nyt jaksaisi keskittyä edes kävelemään treenikämpälle asti. Toisaalta ei tarvitsisi miettiä, mitä tekee tänä yönä, mutta jos nyt kuitenkin keskittyisin tähän "lomailuun" nyt vähän. Lukeminen rauhoittaa kyllä, kun teksti on riittävän mielenkiintoista ja riepottelee tajuntaa tukasta ja antaa mielelle tekemistä riittävissä määrin. Ehkä menen siis lukemaan lisää. Nollapostaus? Jep.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti