tiistai 8. maaliskuuta 2016

Tämä päivä, ihan jees 3/5, kannatti olla olemassa.

Mielenkiintoisia musiikkihommia satelee käsiin. 16.3 on Sekavan Musan Jami, joka on taas täysin improvisoitua musiikkia ja täysin ilmainen, joten kannattaa tulla katsomaan, mitä saadaan aikaan ja mihin kaikki taas kehittyy, kun riittävästi häslätään. Eiköhän siitä taas tule ihan mielenkiintoinen ilta, kun vain antaa mennä ja laskee irti kaikista rajoituksistaan ja odotuksistaan. Sitähän siitä tulee mitä satutaan soittamaan, eikai siinä sen ihmeellisempää magiaa ole. Odottelen sitä taas jo aika kovasti. Olisi hauska saada tällaista touhua levitettyä muuallekin, en usko että tällaisia juttuja voi koskaan olla maailmassa liikaa, etenkään kun kaikki muut tuntuvat menevän koko ajan vain kliinisempiin ja truvallisempiin suuntiin. Onneksi on paljonkin kaltaisiani ihmisiä, jotka kulkevat omaan suuntaansa ja synnyttävät koko ajan helvetin hienoa ja mielenkiintoista musiikkia. Sellaista on myös Fryn jengi kaikkinensa, onneksi sain pari tyyppiä siitäkin mukaan, niin tulee mielenkiintoinen sessio.  Tässä on juliste siitä.


19.3 Mennään ilmeisesti Vilin kanssa soittelemaan johonkin vanhainkotiin kitaroilla jotain musiikkia Tove Jansonin tekstien pohjalle, välisoitoiksi ja muiksi. En vielä tiedä edes enempää, katsellaan viikonloppuna asiaa enemmän, mutta vaikutti niin hyvältä, että sanoin heti joo. 7. ja 8.4 soitellaan Cut To Fitillä Famine Yearin ja Attack of Mad Axemanin kanssa Lepakkomiehessä ja TVOlla, mikä nousi myös kaikenlaisten odotuslistojen kärkeen Roosterburnin viereen, kylläpä tässä taas saa soitella vaikka kuinka paljon, vaikka kevät näyttä aluksi todella nihkeältä. Toukokuullekin tuli lisää keikkaa, joten tämähän on nyt ihan helvetin hyvä. Vielä kun kerkeäisi treenaamaankin joskus jonkun bändin kanssa, mutta ei se ole niin justiinsa. Tänään käytiin taas nauhottamassa yksi Eetun biisi lisää, huomenna mennään vissiin taas. Sitten on neljä biisiä kuulema kymmenestä nauhalla. Ihan hauska projekti tuokin, vaikka saakin roplailla mikrofoneja koko ajan edestakaisin, mutta alkaapa se kasaaminen jo tässä vaiheessa käydä suhteellisen äkkiä.

Ainut harmi on se, että lukeminen meinaa jäädä tällaisessa täyspäiväisessä rytmissä vähän vähemmälle. Ja syöminen, mutta se nyt ei ole niin justiinsa, vaikka vähän meinaa aina sitten loppupäivästä kiukuttaa, kun saa sukat märkänä sohlata kaikkea muuta kuin soittamista.  Koulussa häsäiltiin jonkunlaista näyttelyä, laitan sinne vain nuo taannoiset kollaasit ja niistä tuli printattuna kyllä ihan hienoja, ainakin omasta mielestäni, ja sehän se tavallisimmin riittää. Lisäksi laitetaan tuo I Am A Strange Loop pyörimään sinne, saa nähdä kauanko se saa pyöriä ennen kuin joku vaatii sen pois ottamista. Tai sitten siitä vain otetaan äänet pois, mikä on kyllä mielestäni yhdensortin oikeusmurha. No, katsotaan miten käy. Nyt voisin rauhoittaa itseni lukemaan, kun siihen vielä muutama hetki jää. Elämä on välillä ihan siistiä arjen keskelläkin, kun saa tehdä paljon mielekkäitä juttuja, eikä vain osallistua joihinkin paskan nielemis-kilpailuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti