perjantai 4. maaliskuuta 2016

Sekavia juttuja

Sekavan Musan Jami alkaa saada oman epämääräisen hahmonsa, vaikken vieläkään oikein tiedä mitä hittoa siitä tulee. Se on selkeää ja hanskassa, että aloitan sen, Harhikset soittavat sitten, mutta sen jälkeen tulee luultavasti jonkinlainen epämääräinen inkarnaatio Frysta, tai sitten soittelen veljeni kanssa jotain Godflesh-myllytystä. Tai sitten vain tehdään jotain dronea jollain sekakokoonpanolla. Kunhan tiedän, ketä sinne lavalle on tulossa, niin olen luottavaisella mielellä marssimassa taas silmät kiinni lohikäärmeen kitaan. Tärkeintä on vain kasata ympärille ihmisiä, joista tietää ettei niillä mene sormi suuhun. Ja jotka ymmärtävät hämyilyn päälle oikealla tavalla. Mikäli tuo viimekertainen Harhakuvia-fiilistely kasvaa vielä uusiin sfääreihin, Fryn porukka olisi juuri oikea jatkamaan siitä.

Tuli mieleen ihan tässä vain sattumalta tällainen hölmö vitsi, jonka ajattelin jakaa. Galliassa asuu tietysti ystävykset Asterix ja Obelix, mutta vähemmän tunnettu fakta on, että kylän kaduilla luuhaa myös paikallinen nisti Pikafix. Höhöttelin tuota yksikseni ja ajattelin sen olevan liian hölmö haudottavaksi sisällä. Nyt ehkä pärjään seuraavassa keskustelussa ilman, että täytyy pyristellä vastaan vastustamattomalle tarpeelle kertoa tuo ääliömäinen vitsi jollekin. Yksi vaikeimpia puolia Facebookitta olemisessa onkin juuri se, ettei tyhmiä juttujaan voi jakaa internetin kanssa välittömästi. Tai no, itseasiassa sitä varten tein ihan itselleni tämän tumblrin, jota kenenkään ei tarvitse seurata, mutta joka on olemassa juuri siksi, että saan näsäviisastella itselleni.

Huomenna olisi tarkoitus mennä Nastolaan lauleskelemaan kaikenlaista, vähän erilaisia ja vaihtelevia sovituksia noista Kaikkeuden biiseistä ja parista muusta. Siellä on aika siistiä Tindersticks- ja Pink Floyd-fiilistäkin, sellaisia juttuja, joita en kyllä yksinäni tajuaisi biiseistäni vääntää mitenkään. Odottelen jo innolla sitä, että pääsen lauleskelemaan epämääräisiä stemmoja. Saa nähdä mitä muuta huominen pitää sisällään. Toivottavasti vähän vähemmän hammassärkyä, kuin tänään. Kipu on tullut vaihtelevina aaltoina, onneksi kuitenkin eri puolelta suuta kuin mistä hampaita viimeksi paikattiin, koska se tarkoittaisi verenmyrkytystä tai juuren tulehdusta. Toisaalta tälle puolelle on sattunut aina ajoittain jo paljon pitempään, mutta kahdellakaan käynnillä siellä ei ole havaittu mitään ihmeellistä. Suuvesi puudutti sitä vähän, kuten myös huulessa olevaa aftaa, mutta se desinfioi suun niin tehokkaasti, etten pariin tuntiin maistanut muuta, kuin sen ärsyttävän sivumaun.  Mutta kaipa se siitä sitten niin, onhan sitä hammasten täyskuvaus (vähintään sen 30 euroa taas siitäkin) jo tämän kuun lopussa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti