sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Electirc Hobo - KuristusTuollainen käytiin improvisoimassa eilen Eetun ja Nistikossa rumpuja soittelevan Jussin kanssa. Oli aika helvetin hauskaa ja sai jumittaa noita kahden äänen hommia ihan riittävästi. Seuraavana pitää jossain vaiheessa käydä taas tekemässä yksin joku kunnon grindisludgenoisejuttu, kuuntelin tuon Self-Destruction As An Art Formin putkeen ja siitä tuli sellainen olo, että pitää vähän mietiskellä ja sitten käydä vaan tekemässä. Kunhan sormi paranee, eilen sain rakkulan soittaessa ja jostain hetken mielijohteesta purin sen heti irti ja nyt se on viittä vaille tulehtunut koko ajan.

Mölyn soittaminen on vaan niin kivaa. Toki olisi voinut olla vielä vähän paremmin mietittyjä juttuja, nyt sitä vaan soitteli käytännössä ensimmäiset riffit, jotka sattuivat päästä tulemaan ulos, mutta tarkoitus olikin vaan saada jonkunlainen alku tuollaiselle hommalle. Kokeilla asioita, koska kokeilu on meikästä mielenkiintoisinta. Kaikkea pitää kokeilla. Tekisi mieli kokeilla joskus klassiselle orkesterille säveltämistäkin, mutta ne on niin pienet ja sisäsiittoiset piirit, ettei minulla ole niihin mitään asiaa. Tekisin sellaisen tunnin dronen 52 soittimelle. Se olisi aika siistiä.

Eilen käytiin taas dyykkaamassakin, kananmunia ja leipää oli tarjolla aika hyvin. Auttaa kummasti silloin, kun rahat näyttävät olevan lopussa ja viikkokin pitäisi pyristellä, vaikka sydänkohtaus tuleekin varmaan nopeammin, kun paistelee leipää ja kananmunia pannulla ja vetelee niitä hampurilaisina. Voi kai sitä leipää syödä ilman rasvauittoakin, eihän siinä. On taas sellainen olo, että jotain olennaista on unohtunut, mutta kaipa nämä kellonsiirtelypäivät on aina vähän tällaisia, koko päivän on vaan hajamielinen ja eksynyt olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti