torstai 31. maaliskuuta 2016

Cut To Fit keikka lusittu, huomenna Harhakuvia.

Olipas kiva ilta! Porukkaa olisi toki voinut olla paljon enemmän, etenkin kun ottaa huomioon miten saatanan kova ja transendoiva Primitive Man oikein oli, mutta tyhmien puolesta ei kannata olla kauhean surullinen. KVLT ilta siitä tuli. Oma keikka oli ihan jees, vuoden paskin, mutta ei olla taidettu soittaa kuin kolme keikkaa ja ne on vain olleet niin helvetin kovia, ettei sitä voi odottaa samaa joka keikalta. Tämä on kyllä sellainen bändi, että soitetaan sitä paremmin mitä lujempaa saa soittaa, mutta kun nyt ymmärtää Torvenkin sijainnin asettamat rajoitukset, niin ei ole mitään tarvetta vängätä niitä vastaan. Siellä kun soittaa mieluummin useammin hiljempaa, kuin kerran liian lujaa.

Morbid Evils on aina jäänyt vähän epämääräiseksi, mutta nyt ymmärsin sen idean livenä ehkä vähän paremmin kuin aiemmin. Levyltä jotkut rytmijututkaan vaan eivät välity yhtään samalla tavalla, kuin elävässä tilassa kahden kitaran kanssa. Vasta laitettu paikka joutui pitelemään tiukasti kiinni hampaasta, ettei olisi lähtenyt karkuteille. Primitive Man olikin sitten aika helvetin kova. Siinä oli primitiivistä, nihilististä minimalismia kerrakseen, ensimmäinen biisi kesti suurimman osan keikasta ja suurin osa koko biisistä oli samaa riitasointua, siinä resonanssissa meikäläisen sielu ja mieli lepäsivät aikalailla täydellisesti.

Ihmeellistä kyllä, korvat eivät soi nyt ollenkaan. Voi hyvillä mielin mennä nukkumaan ja herätä huomenna kouluun, muhia täyden päivän siellä ja sitten mennä taas muhimaan Torveen koko illaksi. Mikäs siellä on ollessa, kun Jarttukin on hyvällä tuulella, musiikki soi kivasti ja saa soittaa hyvissä seuroissa kivoja keikkoja. Huomenna siis Harhakuvia soittelee toisena, ensimmäinen bändi aloittaa kai puoli yhdeksän jälkeen tai viimeistään yhdeksältä, eli sen mukaan laskien kai joskus puoli kymmeneltä pärähtää meidän soitto soimaan. Kannattaa todellakin tulla ihmettelemään, koska vitonen ei käytännössä ole raha eikä mikään, ja on ruhjottu noita biisejäkin vähän uusiin muotoihin ja vapaampiin sovituksiin taas. Hauskempi soittaa, kun ei itsekään tiedä, että mitä helvettiä tässä tulee oikein tapahtumaan. Lopuksi vielä hassu kuva "tyypeistä".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti