perjantai 26. helmikuuta 2016

Raha tuli raha meni.


Ha, työkkärit pätkähti tilille ja vuokran ja laskujen jälkeen melkein saman tien eteenpäin. Tilille jäi 59 euroa ja pöytään vielä kepeästi satasella laskuja, joiden maksaminen nyt vaan saa odottaa taas päivää X, kun rahat ei vaan riitä kaikkeen, ja elettäväkin olisi. Onneksi asumistukeakin tulee oletettavasti kuun alussa, että niillä kai sitten. Fantasioin vain päässäni jo siitä, että huomenna voin käydä ostamassa uuden kitarapiuhan ja yhden mikkipiuhan, minkä jälkeen menen nepalilaiseen ravintolaan syömään. Piuhat saattaa jäädä kauppaan, mutta nepalilaisesta en tingi vaikka olisin kuinka perse auki, koska täällä ei yhtään intialaistakaan paikkaa enää ole, eivätkä ne täällä olleetkaan MyCurrya lukuunottamatta olleet mistään kotoisin.

Tuli tuossa taas piirrusteltua samalla, kun kuuntelin Huttusen ja kumppaneiden Mikrozufé-ohjelmaa. Oli aika helvetin hyviä pörinöitä ja surinoita taasen, kaiken muun ohella napsahti tajuntaan etenkin C. W. Stonekingin versio White Stripesinkin tekemästä Seven Nation Armysta. En ollut kuullut tuota koskaan aiemmin, mutta se oli niin helvetin kova, että sai minut taas kaipailemaan puhallinsoittajia, jotta saisin vihdoin ja viimein bluesbändin, jonka kanssa voisi soitella sellaista iloisen laahaavaa hautajaisbluesia. Biisilistakin olisi aika valmiina päässä. Mutta tuokin taisi mennä aika äkkiä siihen listalle, vaikken aiemmin ole kuullut tuollaista sovitusta tästä aihiosta. Tällainen kuva siitä kuitenkin tuli.

No, vaikka rahattomuus meinaakin taas akuutisti vaivata, muistin juuri, että jouluussa ennakkotilaamani ja maksamani Haikaran levykin on huomenna haettavissa Äxästä. Eli tiedän, mitä kuuntelen huomisen päivän. Tämän yön kuitenkin pällistelen tätä tolkuttoman kovaa Convergen liveä, ja suosittelen samaa tekemistä muillekin yökukkujille, koska on nimittäin aika järjettömän kova meno:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti