sunnuntai 20. joulukuuta 2015

J. Kill & Mr. Mule - SolitudeTein tällaisen pienen levyn yksinäisyydelle, yksin olemiselle, rauhalle ja hiljaisuudelle. Tämä päivä johti lopulta siihen, että aloin turhautua tekemättömyyteen ja katsella raituria läpi. Tässä lähiaikoina olin tehnyt joitain pohjia ja aika äkkiä selvisi, mitkä niistä sopivat yhteen. Pari aivan paskaa biisiäkin oli, mutta poistin ne saman tien. Tähän tuli mielestäni sellainen fiilis, joka on juuri tämän illan yksinäisyyteen täydellinen. En oikein tiedä mitä ajatella mistään. Elämä on niin vinksahtanutta touhua aina välillä, ettei sitä kannata ottaa mitenkään päin liian vakavasti.

Olen ymmärtänyt sen, etten sovellu perinteiseen länsimaiseen elämään, jossa pitää rakastaa yhtä ihmistä, rakastaa omia lapsiaan ja pitää huoli omista asioistaan. Minä rakastan kaikkia ihmisiä, pidän kaikkia lapsinani ja tahdon pitää huolen kaikista niistä ihmisistä, jotka tunnen ja joiden elämässä saan olla mukana. Jos yritän olla jonkun kanssa, alan liikaa esittää ja olla jotain, jotta tuolla yhdellä ihmisellä olisi mahdollisimman hyvä. Se taas sulkee väistämättä läjän muita ihmisiä ulos. Tästäkin syystä tämä on jotenkin tiivistelmä niistä ajatuksista, joita olen pyöritellyt viime aikoina, vaikka suurin osa siitä onkin sanattomassa muodossa.

Uskon ja toivon, että ne jotka ymmärtävät ajatuksiani muutenkin, ymmärtävät sen kyllä. Levyn lataus on ilmainen ja siinä tulee aikaisemmin linkkaamani Townes Van Zandt-coveri bonuksena. Nyt käytän koiraa pihalla vesisateessa, kuuntelen tuon ehkä itsekin vielä kerran läpi ja käyn nukkumaan. Hyvää yötä, ihmislapset. Olette hienoja olentoja olemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti