lauantai 3. lokakuuta 2015

Ilimat mätkyrällä.

Tämä päivä on levittäytynyt eteeni laajana, tylsänä ja tapahtumaköyhänä, mutta silti ihan mielekkäänä. Vili toi eilen pleikkarin ja pelaili Metal Gearia, tänään kävin ostamassa itselleni Red Dead Redemptionin, kun ei maksanut kahtakymppiä enempää. Saanpa ainakin ratsastella pitkin aavikoita ja kuunnella koneelle kasattua aavikkosoittolistaa, joka on täynnä Queens of The Stone Agea ja Mark Lanegania. Ihan mukavaa, paremman touhun ja tekemisen puutteessa. Koira onneksi pitää seuraa, vaikka tunkeekin nyt naamallekin hieman häiritsevästi. Toisaalta voisin maalata yhden taulun, mutta tuo pohja, joka minulla on tyhjänä on vähän ikävä tarkkojen juttujen maalaukseen. Ja nyt tekisi mieli tehdä vähän tarkempaa jälkeä.

On myös ollut melko sosiaalinen olo, mutta silti olen istunut itsekseni kotona. Vili tulee kohta jatkamaan Metal Gearin mättöä, ja se onkin päivän kohokohta. Toinen oli kylmäsavulohipatonki. Jostain syystä se maistui tosi hyvälle. Eli vähissäpä kuitenkin ovat. Yhden biisin tein kuitenkin, sellaisen jota ajattelin jopa ehkä Harhakuville, mutta pitää katsella onko se sopiva. Saa nähdä. Kohtahan se onkin jo kiertuehommien aika. En jotenkin nyt kerkeä oikein sisäistää sitä, olen vain koittanut päästä flunssasta eroon, yllättävän hyvällä menestyksellä. Nenä ei vuoda enää yhtään niin paljon kuin eilen, kurkku ei ole kipeä, mutta räkää irtoaa. Tee ja hunaja ovat ainoat lääkkeet, joita olen tähän ottanut, joten ainakin ne toimivat.

Maailma on tänään ihan hieno paikka ja kaikki on juuri niinkuin pitää. Elämä on kaunis asia, ihmiset ovat mukavia, vaikka ovatkin kaikki lauantaina jossain ihan muualla kuin meikän kämpillä. Ei se mitään. Olkaa, ja pitäkää hauskaa. Meikä hymyilee yksinään täällä nurkassa sen aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti