tiistai 21. heinäkuuta 2015

Loman paikka. Maybe.

Playstation ja lievä väsymys, sekä jonkinlainen vittumainen nivelrikko sormessa ovat hidastaneet kirjoittamista. En tiedä merkitseekö tämä kellekään mitään, mutta Dark Aeonia putoo ykkösellä niin perkeleesti. I'm gonna Zanmato the world. hah. Tänään piti sitten jo tehdä jotain muutakin kuin keskittyä hakkaamaan roolipelejä pleikkarilla, ja käydä soittelemassa Helsingissä. Olihan se taas sen arvoista. Tai oikeastaan paljon enemmänkin. Toin soittoromuja himaankin päin, jotta voin tehdä täälläkin jotain muuta, kuin pyöritellä peukaloita ja rikkinäisiä sormiani. Mikäli huominen on kaikin puolin hyvä päivä, käppäilen kitaran ja säröjen kanssa treenikselle ja kolistelen vähän jotain.

Saa toki nähdä myös, koska tämä huominen taas oikein on, kun kello neljältä tässä vielä alan katsoa puolentoista tunnin jaksoa Orange is the New Blackia. Ensimmäiset jaksot olivat tylsiä, mutta kun nyt on tykitellyt nämä kolme tuokkaria, niin ymmärrän kyllä ihan hyvin miksi tätä on kehuttu. Mukavan kevyt ja silti riittävän syvä henkilöhahmoiltaan pitääkseen mielenkiinnon yllä. Ensimmäinen jakso tuntui vain halvalta yritykseltä koukuttaa katsojia lupaukseen lesboilusta, joka tuntui olevan lähinnä tukasta vetämistä ja pään heiluttelua. Mutta onneksi sitä jaksoi kuitenkin katsella niiden yli. Mitä nyt Piper alkaa leikkiä vähän elämänkoululaista näemmä.

Tällä sormella kirjoittaminen on niin helvetin rasittavaa, että taidan sallia itselleni ihan luvan kanssa ensimmäistä kertaa koko aikana jonkinaikaa lomaa tästä touhusta. Mikäli kykenen. Yleensä silloin en, kun sanon pitäväni jotain taukoa. Juuri takaisin tullessa keskusteltiin siitä, miten helvetin tärkeää touhua tämä on pään ja mielenterveyden kannalta. Sitä en tahdo vähätellä koskaan. Kohta tulee syksy ja se näyttää kiireisemmältä kuin hetkeen. Saan juosta Helsingin väliä ja koittaa pysyä koulussa aikataulussa, tai työkkäri alkaa tökkiä tikulla jo koulun alkumetreillä, ja lisäksi pitäisi kolmen viikon Euroopan kiertue hoitaa samalla. Eiköhän silloin ole ihan riittävästi asiaa, mitä purkaa. En näemmä puhunut ihan paskaa miettiessäni, että en tästä "työttömyydestäni" kouluun tai töihin kerkeisikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti