keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Harhakuvia - Aavistus

Tässä on nyt tämä paljon puhumani homma, elikkäs Harhakuvia. Ensimmäinen tuollainen treenislivekasiraitahomma, nauhoitettiin pari muutakin biisiä, mutta tehdään oikea levy sitten joskus myöhemmin ihan oikeasti. Tässä on vaan tällainen aavistus tulevasta. Ja jalka, jolla voi koittaa kiilata oven väliin keikkoja kerjätessä. Tämä on kuitenkin sellainen projekti, että tässä on aivan helvetin iso kunnia olla mukana, etenkin kun on ekojen bändien kavereita ja pitkäaikaisia ystäviä, eikä sellaista "no mä nyt oon vähän duunissa täällä"-fiilistä. Sieltä voi kuunnella ja fiilistellä niin paljon, kuin huuruilua vetävä sielu sietää. Näitä biisejä on aivan helvetin mukava soittaa, ei taas oikein meinaa pysyä repaleisissa housuissaan kun miettii, että kohta pääsee soittamaan keikkaakin taas.

Viime yönä oli aika siistiä, heitin Profane Omenit lentokentälle ja sain lainaan asuntoauton nyt pariksi päivää. Eli lähdetään jonnekin ja laitetaan auto parkkiin johonkin huoltoaseman nurkalle tai pellon laitaan. Aluksi kuumottelin sitä, että tollainen jäänmurtajan kokoinen auto olisi vähän hankala ajella, mutta aika nopeasti siitä pääsi hajulle ja kun radiosta tuli vielä Kuloniemen Blues-Ministeri, niin ei kyllä vituttanut yhtään olla auton ratissa. Etenkin tämä biisi jäi polkemaan tajuntaan vieläkin aivan täydellisenä osoituksena siitä, mitä blues voi parhaimmillaan olla.

Sormikin parani heti kun siitä sanoin, mikä ei suinkaan ole merkki siitä, että kipu oli helpottamassa ja ohi menevää sorttia, vaan aivan selkeä todiste siitä, että meikä on Wolverine ja kykenen parantamaan itseni ja vammani todella nopeasti. Eilen piirustelin myös noita Harhakuvien kuvituksia ja kuuntelin YLE Areenasta jonkun intuitiota tutkineen ihmisen haastattelua. En jaksa kaivaa sitä nyt, joten kukaan ei varmaan löydä sitä tällä hämärällä ohjeistuksella.  Ihan mielenkiintoista asiaa, vaikka tuntui hassulta, kun puhuttiin siitä, että "asiat ovat kulkemassa intuition kannalta parempaan suuntaan", kun siihen aletaan kiinnittää nyt enemmän huomiota. Tämä kuulostaa vähän hölmöltä, kun intuitio nyt kuitenkaan ei ole mikään maaginen juttu, joka välittäisi hevon helvettiä siitä, kiinnitätkö siihen huomiota vai et, se on olemassa aivan varmasti välittämättä siitä, mitä sinä olet siitä mieltä, ja se muodostaa kaiken lisäksi suurimman ja olennaisimman osan kaikesta mahdollisesta ajattelustasi ja toiminnastasi, halusit tai et. Joten kannattaa kai sitten "kehittää niitä asioita parempaan suuntaan", mikäli sen ymmärtämisessä on jonkinlainen ongelma. Aihealue on kuitenkin mielenkiintoinen, joten ehkä juttelen siitä itsekseni taas lisää joskus kun muistan ja kotiudun, nyt kuitenkin kaikki luukuttamaan noita melkolailla täysin intuition ohjaamia Harhakuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti