tiistai 7. heinäkuuta 2015

dEBt.- Dreadlock Junkie Funk

Tämä on ollut tyypillinen sadepäivä. Tyypillinen siinä mielessä, että kun kerrankin on sisällä, on vain viuhtonut ympäri kämppää suunnittelemassa kaikkia niitä asioita, joita voisi tehdä, mutta niitä on niin paljon, ettei saa tehtyä juuri mitään. Ja sitten kun saa, kaikki jumahtaa tietokoneisiin ja nettiin lataamiseen ja muuhun. Aloitin piirtämään Pahoinvoinnin Spiraalia, mutta sain tehtyä yhden, eikä sekään ollut kauhean hyvä, joten antaa olla vaan vielä. Tuntuu, että uusi hallitus on tehnyt sellaisen aiheähkyn, ettei oikein osaa aloittaa sen purkamista edes mistään. Ihme vekkula koko maa.

Sen sijaan laitoin joku aika sitten kasetin arvostelleelle Merchants of Airille viestiä, että voisin kirjoitella jotain arvosteluja aina silloin tällöin, jos jotain hyvää kamaa sattuu kohdalle. Oli kuulema okei. Sitten aloin asentaa noiden trippihoppi-industrial-minkälie-biisieni kanssa, ja sain väkerrettyä ne jonkinlaisen levyn muotoon. Huomaa kyllä, että kun  duunailee biisin silloin ja toisen tällöin, niihin tulee aika samankaltainen perussyke, mutta onpahan yhtenäinen levy. Jotain tuollaista kuuluu päässä aina kaupungeissa. Tässäpä tämä:
Päätin antaa myös Soundcloudille mahdollisuuden, mutta en ymmärrä tuon suosiota musiikkihommissa, koska tuo käyttishän on periaatteessa aivan paska. Tai siis omaan käpälään tuo häviää Bandcampille aivan kaikessa. Mutta jos joku sitä mieluummin käyttää, niin laitoin sen sinnekin.
https://soundcloud.com/herra-aasi/sets/debt-dreadlock-junkie-funk

Nyt voisin mennä tekemään jotain yleishyödytöntä. Ja hakea kaupasta jotain syötävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti