sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Ensi viikolla saa taas soittaa.

Eilen sitä pääsi taas pitkästä aikaa soittamaan rumpuja, mikä auttoi huomaamaan taas kerran sen mystisen totuuden, että parhaiten asioita oppii, kun ei tee niitä. Kun vähän aikaa hinkkaa jotakin liikerataa lihasmuistiin, ja jättää asian sitten siihen, jatkat treenaamista päässäsi senkin jälkeen. Vähitellen se ajatustreeni tekee tehtävänsä, ja seuraavalla kerralla tykitteletkin sekoilufilliä ihan kyrpänä. Haaveissa on aina ollut rumpaloinnissa sellainen Hendrixin bändin livetatsi, ehkä vähän raskaammalla otteella, ja vihdoin ja viimein, pitkäjänteisen treenaamattajättämisen jälkeen, se alkaa hahmottua. Vielä kun saisi kestävyyttä (mitä ikävä kyllä tulee vain soittamalla), että pystyy pitämään kaiken läjässä ilman, että happi loppuu lihaksista heti sen sekoilun jälkeen. Sekin on kyllä hieman hengityksestä. ergonomiasta ja muusta vastaavasta kiinni, että ehkä sitä voi treenata hengittämistä enemmän.

Tänään olisi tarkoitus mennä tekemään hieman droneakin, tai ainakin järjestää jonkunlainen treenissessio. Saa nähdä, kuka siellä soittaa ja mitä. Ja kuinka moni pääsee krapulaltaan paikalle ylipäätään. Menin tuossa joskus puoli kuuden aikaan nukkumaan ja pomppasin kahdeltatoista ylös, käytin koiran ja huomasin nopeasti, ettei sandaalit olleet paras valinta tuohon sadekeliin. Sillä nyt ei ole väliä, jos jalat hieman kastuvat, mutta olisihan sitä voinut laittaa jotkut rikkinäiset kengät edes jalkaan. Nyt olen viikon verran kyllä kulkenut muutenkin vain sandaaleissa, koska ne kesäkengät kävelin puhki. Minulle on luvattu toki muutamatkin kengät, mutta toimitus ei ole ihan vielä toiminut perille asti. Kiitollinen olen niistä silti, eikä tuo sandaaleissa kävely nyt niin paha ole. Ompelin niihin viime kesänä sukkaa muoviletkujen ympärille, niin ne eivät hierrä jalkaakaan. Kunnon niksipirkka.

Eilen laitoin vihdoin ja viimein tilaukseen myös Beckettiä. Tilasin kaksi ensimmäistä osaa siitä neliosaisesta kokoelmasta. Kaksi muuta olisikin maksanut sitten satasia kappaleelta. Jenkkien amazonilla olisi 6 euron tilaukselle tullut päälle 60 euron postit, niin ei ihan napannut. Brittien amazonista sain nuo, yhden runokokoelman, Darwinin Lajien synnyn ja yhden t-paidankin vielä suunnilleen samaan hintaan posteineen. Siitä kehtasin jo maksaakin. Nyt sitten vain odotellaan, onneksi tässä nyt on näiden tulevien keikkojen kanssa häsläämistä sen verran, että ei kerkeä tulla tylsää.

Keskiviikkona Vastavirralla ollaan ekana, aloitetaan kello 21. Torstaina Torvessakin ollaan ekana, ja aloitetaan soittamaan jo kello 20.00. Siitä eteenpäin vaihdot tapahtuu ihan helvetin äkkiä, tarkoitus on tunkea kaikki viisi bändiä niin pieneen aikaan kuin mahdollista, ja parhaimmillaan koko ilta on ohi jo 22.30. Eli vaikka tulisit Helsingistä, kerkeät helposti viimeiseen lähijunaan takaisin stadiin. Mietippä sitä. Kuudella eurolla viisi kovaa bändiä. Kehtaa tulla kauempaakin. Soittojärjestys:
Cut To Fit
Nothing More To Eat
Fuck-Ushima
Sociasylum
Godhole

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti