keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Elämme lopun aikoja.

Aamu alkoi virkistävän eksentrisesti, kun koiran kanssa lenkillä käydessä alas oli ilmestynyt joku tuomiopäivän spurgu, joka saarnasi sormi pystyssä saksaksi vieressä olevalle autotielle, aivan sama ajoiko sillä juuri sillä hetkellä ketään, sormi osoitti nimenomaan tietä ja saarnan intensiteetti ja raivo oli koko ajan sama. Juuri tästä syystä pidän Lahdesta niin paljon. Täällä asuminen on vähän kuin joulukalenteri, josta saa joka aamu avata uuden luukun, ja jokainen luukku pitää sisällään jotain niin absurdia, ettei sitä uskoisi kirjan sivuilta luettuna millään tavalla todeksi. Tunsin heti sielunsukulaisuutta tuohon huutavaan ihmisparkaan.

Viimeaikoina olen tuntenut oloni jotenkin aikaansaamattomaksi. Näköjään jos on yhden viikon tekemättä levyjä, se jokin saatanan kaltainen valmiste saa otteen sielusta ja alkaa samantien kuiskia korviin kaikenlaisia juttuja siitä, miten takki on nyt tyhjä ja et enää koskaan tee yhtään biisiä ja sinne meni, olet paska ja kuoletkin varmaan ihan kohta. Eniten vituttaa se, että mielelläni vielä soittaisinkin, mutta nyt olisi halu soittaa muiden ihmisten kanssa, koska omat taidot ei rummuilla riitä siihen mitä olisi tulossa, Vili on Amerikassa rundilla, ja kaikki täällä ovat töissä tai esittävät kiireistä. Vihaan näitä peukalonpyörittely-vaiheita aina aivan vitusti. Ne saavat minut turhautumaan ja kiukuttelemaan aivan pienistä ja yhdentekevistä asioista niille ihmisille, joiden ongelma sen ei pitäisi olla, mikä taas vituttaa itseäni vielä lisää.

Ensi viikolla saa onneksi mesota neljän keikan verran. Odotan sitä aivan helvetisti. Voisi tulla jo. Jos ei ole mitään ihmeempiä juhannussuunnitelmia Tampereella, Helsingissä tai Lahdessa, niin tulkaa paikalle! Godholen ja Fuck-Ushiman takia kannattaa raahautua vaikka kauempaakin, on ne niin helvetin kovia bändejä. Julisteiden vieminen on venähtänyt vain siitä syystä, ettei minulla ole ollut taas senttiäkään rahaa, jotta olisin saanut mustekasetteja ostettua, tuo uusi paskatulostin imuroi niitä tyhjäksi, eikä edes käytä niitä kunnolla loppuun, kun kaikki tunnistaminen on nykyään niin helvetin digidigiä, että se kieltäytyy tekemästä mitään, jos muste on edes loppumaan päin. No, perjantaina viimeistään on rahaa. Nyt tekisi mieli vaan päästä huutamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti