lauantai 17. tammikuuta 2015

Sellaista sössötystä siitä sitten.

Nyt voisi sanoa rytmin olevan melko pitkälti sekaisin, kun menin nukkumaan neljän korvilla ja ajattelin herätä kymmeneltä, mutta heräsinkin vähän ennen viittä. Niska oli tietysti helvetin kipeä, kun heitin tyynyt vaan jotenkin. Viidessä tunnissa niska ei vielä kerkeä jämähtää niin pahasti, kahdessatoista tunnissa kyllä. Nyt sitten pitää vaan koittaa venytellä ja heilua jotenkin. No, se ei nyt kuitenkaan häiritse enempää. Mietin, miten kikkailen itseni Torveen katsomaan loistavaa Black Magic Sixiä, mutta asioilla on tapana järjestyä. Menen sinne myymään lippuja, jolloinka tämäkin ongelma ratkesi kuin itsestään. Nyt nauhoittelen c-kasetille bluesia, että on mukava tykitellä autossa menemään. Tykkään tuosta pienestä räiske-efektistä, minkä tuo 80-luvun lopun vinyylisoitin tuo kasetille nauhoittaessa. Voipi olla, että masteroin Cut To Fitin mahdolliset kasettijulkaisutkin tuon läpi jatkossa. Ja kaikki muutkin, ei sen puoleen.

Jotenkin en pääse vaan yli siitä, miten siististi tuo White Knuckles Trio oikein soi. Olen nyt looppaillut noita biisejä youtubesta oikeastaan kaiken sen ajan, mitä olen ollut hereillä. Levykin on tulossa kuulema maaliskuun lopussa. Hieno homma. Tämä vuosi vaikuttaa siltä, että on tulossa helvetin paljon hyviä levyjä. Tai ainakin tuntuu, että kaikki ovat tekemässä levyjä, eri asia kerkeääkö kaikki niistä tälle vuodelle. Itse tahtoisin keskittyä noihin keikkahommiin, niitäkin näkyy olevan vireillä ihan hyvin, mutta tässä vaiheessa tuntuu aina siltä, että eihän tässä ole yhtään mitään tiedossa, tuokin listassa oleva on epävarma, enkä ole saanut sille mitään varmistusta nyt hetkeen. Saa nähdä tuleeko sitäkään. Mutta muita on kyllä tulossa.

Helvettiläinen, kohtahan se on ruvettava jo aihimaan lähtöä, jotta kerkeää. Hah, puhelimen musiikkisoittimen random-tuntuu olevan kanssani melko samoilla linjoilla, kun nauhalle on mennyt nyt viisi biisiä Tom Waitsin alkupään kamaa putkeen. Mr. Siegalin tullessa ajattelin, että nämä fiilikset sopii kyllä tämän kamppeen jatkoksi hyvin, ja nyt ollaan Heartattack & Vinessa. Hyvähyvä. Tulee hyvää autoilumusiikkia.  Nyt voisi vedellä jotain sapuskaa naamariin. Tai soitella ihan vähän kitaraa... elämä on valintoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti