sunnuntai 25. tammikuuta 2015

I've got some biiig stuff going on!

On hirveä ylivire ja voimavaje taas. Olisi helvetisti asioita, joita kiinnostaisi tehdä, ja olisi jopa aikaa tehdä se, mutta on kumminkin tehnyt ja puuhastellut jo sen verran tänään, ettei oikein jaksa. Josko nukkuisi yön hyvin ja palaisi asiaan huomenna. Vaikka musiikki onkin sellainen asia, että se polttelee sisuksissa niin kauan, kuin siihen on vaan jotain aihioita olemassa. Tässä olisi nyt jonkun verran noita trippihoppipohjia, ja ne jakautuvat selkeästi kahteen. Sellaiseen vähän Sigur Ros/Radiohead-henkiseen (minun päässäni siis, varsinaisesti näillä ei taida olla mitään tekemistä kummankaan bändin kanssa, mutta heti jos jossain on vaikka duuria seassa, se kuulostaa meikäläisen korvaan heti ihan Sigur Rosilta.) ja siihen suoraan Godflesh-myllytykseen. Toisaalta tuolla droppi Bbllä soittaminen on niin kivaa, että sillä tuli tehtyä vähän rauhallisempiakin juttuja. Ja ehkä vähän katselen sitä Godflesh-osastoakin uusiksi. Yhden biisin ajattelin tehdä mahdollisimman paljon leikaten ja liimaten, koska en sellaista normaalisti harrasta. Ihan vain kokeeksi ja opiskelumielessä.

Saan myös ehkä yhden kitaran myytyä, jotta saan vähän enemmän rahaa tähän elämiseen. No, soittohommiin se menee kuitenkin, eikä siitä oikeastaan saa edes paljon mitään. Pitäisi hakea soittimia tuolta veljen kämpiltä, kun saa aikaiseksi. Niitä on siellä kuitenkin vielä parit. Tuntuu hölmöltä ajella parin sadan metrin matkaa autolla, ja toisaalta mitään ei saa kannettua ilman autoa, eli se olisi vaan otettava itseä niskasta kiinni sen verran, että ajelee sen reissun tässä välillä. Sain myös nerokkaan vision seinätelineistä, kun näihin seiniin ei ihan hevillä mitään porailla. Laitan virityskoneistoon narua kiinni ja sidon sen tiukalle, jotta kitara pääsee seinille jätettyihin taulukoukkuihin roikkumaan tukevasti. Vaarana on tietysti paskat narut ja muut tällaiset hommat, mutta en sinne ehkä ihan noita arvokkaimpia soittimia ole kiinnittämässäkään. Ne saavat pysytä turvallisesti lattiatasossa.

Saa nähdä tuleeko siitä nukkumisesta mitään, kun tässä alkaa jo miettiä noita rytmejä ja niiden fiksailua. Pitäisi löytää jostain halvalla huumeurkuja, jotka on helposti roudattavissa ja soundiltaan mahdollisimman härskejä ja tylyjä. Yksi sellainen tuli facebookissa vastaan, mutta menikin samoin tein, mikä vähän jurppi, mutta olen jonottamassa, jos se ei menekkään kaupaksi. 20 euroa on aina varaa laittaa huumeurkuun, jos kerta on varaa laittaa 40 euroa epävireiseen kanteleeseenkin. Mistä tulikin mieleeni, että unohdin TAAS mikittää lattian ja soittaa sitä ihmisten aikaan. Vahva epäilys siitä, että voi tulla mielenkiintoista kampetta. Ei tiedä, ennen kuin kokeilee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti