maanantai 12. tammikuuta 2015

Ei mitään lukemisen arvoista, kai.

Tänään on ollut sellainen päivä, ettei se ainakaan vielä ole johtanut juuri mihinkään. Olen kuunnellut Tom Waitsia ja juonut "aamukahvia", käytiin kaupassa ja kohta syön jotain. Sen jälkeen alan joko piirtää tai aihia uutta musiikkia. En vielä tiedä kumpaa. Piirtäminen olisi kyllä hiljaisempaa hommaa, kun hiljaisuus alkaa lähestyä tässä kuitenkin. Ellei nyt ensin soittele kaikkia rytmijuttuja vielä ennen sitä. Sitten pääsee jo hyvään alkuun uutta musiikkia ajatellen. Onhan tuolla parit pohjat, joita voisi duunailla pitemmälle. Tuli selailtua vanhoja Cut To Fitin splittiruinaussähköposteja, ja sieltä löytyi tällainen erikoisuus, joka oli aika kova. Alettiin miettiä tuossa jätkien kanssa muutenkin, että kunhan saadaan tämä levy nyt ulos, voisi tehdä pari splittiä. Kumpaankin oma fiilis ja äänimaailma ja omat erikoisuutensa. Onneksi näiden jätkien kanssa voi kokeilla vaikka mitä ja sekoilla niin paljon kuin jaksaa.

Olisi tehnyt mieli ostaa harmaita tusseja, kun vituttaa se miten kaikki on kuivia ja niitä ei silti osaa heittää pois, kun ei ole muutakaan. Ei vain ollut Clas Oehlsoeoenilla vaikka niin luulin, joten huomenna on sitten mentävä suomalaiseen kirjakauppaan. Jos ei siellä ole, niin Remrantissa on. Se on aika hyvä ja ihan kohtuuhintainen taidetarvikekaupaksi. Kyllähän sitä silti aina ostelee liikaa tusseja ja muuta, ja miettii lopun aikaa kuuta, millä elää, kun ei nuo piirrustukset kuitenkaan elätä. Voisihan ne laittaa kehyksiin jonkun gallerian seinälle ja pyytää niistä ylihintaa, muttei ihan lähtökohtaisesti nappaa. Eikä ne menisi kaupaksikaan. Eikä sen ole väliksikään. Voisin kyllä antaa niitä pois, kun niitä on ympäri kämppää aivan vitusti sikin sokin täällä. Eli jos jotkut tietyt kiinnostaa, niin katsotaan löytyykö, ei noiden postittaminenkaan taida paljoa maksaa, jos A4:n tahtoo himaansa.

Nyt taidan alkaa syödä ja katselen, mitä kaikkea elämä oikein heittää eteen, kun laittaa silmät kiinni ja pönöttää tumput suorina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti