keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Miksaus = Success.

Uskon miksailut sujuivatkin huomattavan paljon paremmin, kuin odotin. Lähtösoundi ja biisit oli jo niin helvetin hyviä, ettei niitä paljon voinut pilata! Sitten muutama sample sinne tänne ja vähän pientä kikkailua laulujen ja muun kanssa, vittu että tuli kova! Tiedän mitä tulee kuunneltua tässä pari seuraavaa päivää. Jätkät meinasi noita biisejä spliteille ja muuta, mutta meikä kyllä haistattaisi kaikille paskat ja tekisi tuosta ihan omia älppäreitä, on se kuitenkin sen verran ehjän kuuloinen kokonaisuus ainakin omaan korvaan.  Sludgekampetta sitä miksailisi mielellään enemmänkin, että jos teillä nyt on jotain bändejä, niin meikä duunailee noita ihan mielellään. Alkaa pikkuhiljaa tajuta mitä on tekemässä. Ehkä sitä käydään tuossa itsekin nauhottelemassa jotain jossain välissä, niin saa sitten opiskella vähän lisää.

Syöminen meinaa aina vaan unohtua, kun innostuu liian kanssa. Nyt pitäisi sitten koittaa tähän aikaan vuorokaudesta keksiä jokin sellainen paikka, missä voisi syödä ja käydä kaupassa samalla. Eli luultavasti se on Renkomäen ABC. Tuntuu, että heti kun asuu Lahdessa, rahat riittävät helvetin paljon paremmin kaikkeen, vaikka ei sillä tavalla juuri rahaa olekaan. Mutta kai täällä asuessa on tottunut pitämään sellaisen hustle-vaihteen päällä koko ajan, että osaa elää rennommin ja improvisoida safkaa ja muuta vähän lennossa ja tilanteen mukaan. Jos sitä nyt kerkeää syömäänkään, kun saa joka päivä väkertää musiikkijuttuja ja sitten unohtaa koko homman.

Perjantaina on keikkakin taas, Helsingin Oranssilla. Se on sallittu kaikille, eli jos ei ikä riitä baareissa notkumiseen, niin meitä voi tulla pällistelemään sinnekin. Koitetaan huomenna treeneissä saada yksi uusi biisi valmiiksi, että voi vuoden viimeisellä keikalla vähän vetää taas uutta kamaa. Melkein joka keikalle tänä syksynä onkin ollut jotain uutta. Vanhojakin soitetaan, jos joku niitä erikseen huutelee, mutta muuten kyllä soitellaan vaan näitä uusia, koska ne on niin helvetin hyviä. Viime keikasta alkaa tosin olla sen verran aikaa, että ihan syystä treenataan huomenna. Ei tulisi kaikki ehkä ihan niin lonkalta. Vaikka osaa on vedelty viime keväästä asti, osa on tehty muutama viikko sitten, eikä niitä ole vielä vedellyt niin paljoa, että olisivat selkärankaan tarttuneet.  Tässä on nyt käyty soittelemassa vähän joka päivä, on saanut hinkata rumpuja ja sekin alkaa pikkuhiljaa sujua jotenkin päin siedettävästi. Mistä tulikin mieleen, että mullahan on puolisen tuntia pohjia, voisi ehkä katsella vähän niitä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti