lauantai 20. joulukuuta 2014

Keikka meni vähän niin ja näin.

Keikka meni vähän miten sattuu, rummut eivät meinanneet pysyä läjässä ja tunnuin erittävän sylkeä kuin kameli. Oli vähän hämärä vedellä siinä, kylmiltään huutaminen on aina yhtä perseestä, kun ensimmäinen puoli keikkaa tuntuu menevän äänen availuun, ja toisaalta siinä kerkeää väsyä sen verran, ettei siitä loppukeikasta sitten kuitenkaan meinaa tulla mitään. No, tämä sentään parani vähän loppua kohden, kun päästiin nihin jyräilybiiseihin. Oikeastaan tämän keikan suurimpana heikkoutena taisi olla lähinnä se, että odoteltiin innoissamme niitä viimeisiä biisejä. Ne kaksi vikaa on nyt nimittäin aika helvetin raskasta kamaa. Keikat muuttuvat takapainoisiksi, ne ovat kuin päin helvettiä lastattuja laivoja, jotka uppoavat väistämättä pohjaan. Ja pohjalle siinä mennäänkin! En ole kertaakaan kyennyt välttymään siltä mielikuvalta, että tässä kierretään henkistä mustaa aukkoa, ja aika hidastuu, kaikki muuttuu raskaammaksi ja repeytyy palasiksi. Siitä tietää, että ollaan jännän äärellä.

Päivällä kävin taas studiolla lauleskelemassa stemmoja ja hakkaamassa crashia, biisi alkaa kuulostaa aika hyvältä, ehkä vähän imelältä, mutta silti sopivan naivilla tavalla eeppiseltä. Hopeanuoli-torvissa löytyy. Sen lisäksi kerkesin vähän katsella tuota omaa pöristelyhommaa, jolle tässä piirtelen kantta, ja jonka laitan ehkä huomenissa nettiin, jos kaikki menee niinkuin pitää. Muuten ajattelin ehkä pitää yhden sellaisen välipäivän, etten mene minnekään himasta, ei muuten, mutta kun kerta auto on, niin joka paikkaan tulee lähdettyä autolla, ja se syö bensaa. Ei kyse varsinaisesti ole edes laiskuudesta, ei tuo parin kilometrin matka nyt niin ylitsepääsemätön ole, vaan siitä kun pitäisi kantaa aina niin helvetillisiä määriä romua selässä.  Eli on se kai laiskuutta.

Käytiin myös Tampereella hakemassa koira hoitoon. Nyt se köllöttelee tässä meikäläisen jaloissa ja haisee märälle koiralle. Jos sitä kohta vaikka käyttäisi elikon pihalla, veisi samalla vähän roskia, ja menisi maate lueskelemaan Beckettiä. My work here is done. For today.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti