tiistai 23. joulukuuta 2014

J. Kill & Mr. Mule

Nyt sitten perustin sivun noille omille musiikkihommille myös Facebookiin. Eli jos pidät niistä, tai jos ne kiinnostavat millään tavalla, ja olet myynyt sielusi Suckerbergille jo ajat sitten, tykkäile tuosta niin (toivottavasti) näkyy kun on uutta musiikkia tulossa. Toki niitä tulee iskettyä tähänkin aivan samalla tavalla kuin ennenkin, mutta tänne tulee iskettyä niin paljon kaikkea muutakin, että ne hautautuvat melko helposti tähän niin kutsuttuun "ajan virtaan".  Tuolla on seinällä myös kaikki vanhat levyt pienen kuvauksen/muistelun/minkälie vastaavan kanssa, mikäli sellainen nappaa lueskella.


Sain myös kasetit tänään, ja nyt ähertelen niitä tässä hikipajassani aasialaisen innolla ja tarmolla.  4 euroa ja postimaksut, eli luultavimmin euron lisää, mikäli tällä puolella palloa asustat. Näitä olisi melko siistiä tehdä enemmänkin, kunhan nyt saa nämäkin pois jaloista pyörimästä joskus. Kaupassakin pitäisi lähteä käymään ja hakea ehkä jotain syötävää huomista ajatellen, nyt kun siellä alkaa olla jo päivän valmisruokatiskin ruoat -50%. Eilenkin oli karjalanpaistia ja grillattua sikaa ja broileria vaikka millä mitalla, vesi tulee kielelle jo ajatellessa. Etenkin karjalanpaisti oli todella hyvää, kun sitä ei pariin vuoteen ole syönytkään. Viimeksi sitä on tainnut syödä itseasiassa papan hautajaisissa.

Vaikka fiilis ei olekaan mitenkään älyttömän jouluinen, on sitä silti ihan kiva oleilla tässä pienen perheensä kanssa omassa rauhassaan, kaikki tuntuu olevan ihan hyvin. Suklaata kun vielä hakee, niin tässähän on kaikki aikalailla täydellisesti. Sitä voisi sulkea kaikki nämä sosiaalisen puolen mediat ja antisosialisoitua hetkeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti