tiistai 16. joulukuuta 2014

Asioita ja uskonpuutetta.

Pidin tässä tällaisen yöllisen askartelukerhon ja väkersin kasetille kannet. Siitä tuli yllättävän hieno, sellainen, että kehtaan sitä jossain myydäkin. Pitäisi vaan käydä hakemassa se kasetti autosta ja katsoa, miten hyvin sopii sen kanssa. Kasetti itsessäänhän on tietysti oranssi, kannet harmaat, ja kansivihon värimaailma siniruosteinen. Kunhan saan noita itselleni ja alan pyörittää hikipajaa, niin sitten niitä voi ostaa. Ei varmaan kerkeä ennen joulua tulla kuitenkaan, saa nähdä. Nyt pitäisi vielä askarrella lisää ja vaihtaa tuohon pienikoppaiseen kitaraan kielet, ennen kuin kaula menee ihan mutkalle noiden .12-kielten voimasta.  Jospa se vaikka pitäisi vireenkin vähän paremmin, kun ei ole ihan niin vahvassa jännityksessä koko aikaa. Tänään on duunailtu musiikkia muutenkin, käytiin Eetun ja Terhin kanssa treeniksellä soittelemassa kaikennäköistä rokkia. Sellaisia yhden kompin biisejä on hauska soitella läpi, kun täytyy vain opetella pitämään sykettä yllä, ja heitellä lennosta kaikenlaisia mielikuvitusfillejä.

Näiden lisäksi huomenna alkaa Uskon miksaus, joka ei toivottavasti vie muutamia iltoja enempää, mutta jota odotan silti innolla. Kun saa noinkin hyvää kamaa tehdä, niin toivoo ettei kauheasti ryssi. No, eiköhän se onnistu, kun keskittyy siihen mitä tekee. Korvat auttaa paljon asiassa. Kun niitä käyttää, eikä vain roikota päänsä jatkeena. Se saakin ehkä sitten toimia starttina seuraavaan kirjoitusprojektiin, joka tuossa lauantaina alkoi kehitellä itseään mielessäni täysivaltaiseen muotoon. Kirjoittelen novellikokoelman Raamatun pohjalta. Ne ovat jo aika vahvasti ja tehokkaasti  mielessä, pitäisi vain löytää aikaa ja istua alas ja tykitellä ne ylös. Nyt on sentään ehkä aikaa, kun ei koneessa ole nettiä enää itsessään. Soitin tänään Saunalahdelle (joka muuten vartioi asiakaspalvelunsa puhelinnumeroa aika tehokkaasti, jos sitä koittaa sivujen kautta ilman googlea löytää) ja puhelun lopussa oli netti jo lyöty poikki. Soneralta uusi, jos se toimisi tässä osoitteessa vähän paremmin.

Aloin kirjoittaa puhelimella yhtä tajunnanvirtaa, mutta siinä tuli merkkirajoitus vastaan. Voisin kirjoittaa sen loppuun seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti