perjantai 28. marraskuuta 2014

Kaikennäköstä hommaa taas.

Eilinen päivä siivottiin maanisesti kämppää, näytettiin sitä vuokraisännälle, ajettiin Lahteen, maksettiin uuden kämpän takuuvuokra ja asetuttiin taloksi tähän viihtyisään ja tilavaan keittiöyksiöön. Uuteen kämppään päästään luultavasti maanantaina, sitten kykenee asettumaan tähänkin kaupunkiin taas vähän paremmin. Nyt on jotenkin vielä sama fiilis, kuin mitä tässä on ollut oikeastaan koko ajan. Sitä odottaa, että kohta tulee sunnuntai, ja pitäisi mennä takaisin Tampereelle ja töihin. Aivot eivät vieläkään hahmota sitä, että työt on nyt tehty ja kohta katsellaan taas jotain uusia kuvioita. Yksi hakemus pitääkin itseasiassa laittaa menemään tässä jossain vaiheessa.

Heti kun on illan vailla nettiä, tuntuu tapahtuvan enemmän asioita, kuin parin viime viikon aikana. Sen lisäksi, että asutaan keittiön lattialla ja todettiin porakoneen pahvilaatikko niin hyväksi ruokapöydäksi, että mietittiin jo sen mukaan ottamista, sain myös tuon kirpparikitaran nyt vihdoin ja viimein jonkinlaiseen kuntoon. Siinä on ehkä liian paksut kielet, laitan siihen ehkä kuitenkin nylon-kielet, ettei mene kaula ihan mutkalle, mutta kiitos Terolle vinkkauksesta, koska hyvä kitarahan tuo muuten kyllä on, eikä todellakaan ollut liian kallis. Lupasin Eetulle parikymppiä lisää, kun hankki ja vaihtoi virittimetkin. Parit lyhyet biisitkin nauhoittelin jo ja kokeilin eri vireitä sille. C oli vähän vaikea pitää ja E vähän turhan kireä sormen päille, joten laitoin sen nyt D:hen ja katson miten se asettuu.

Lisäksi tämän päivän kirpparikierroksella löytyi vinyylilevyllinen mustalaismusiikkia, c-kasetti jatsia ja bluesia ja trrrrrrrrrrrrrr! AASI-KIRJA. Ja kaikki nämä maksoivat n. 1,60 senttiä. Aasi-kirja motivoi taas tähtäämään kohti jotain eläkesuunnitelmaa, eli aavikolla aasifarmin pyöritystä ja bluesin soittelua, siinä on ihan riittävästi suunnitelmaa loppuelämän kannalle. Sitä odotellessa pitää sitten vain kikkailla kaiken näköistä musiikkihommaa ja muuta ajan kulua. Se myös vain vahvistaa käsitystä siitä, miten helvetin oikea toteemieläin  aasi meikälle onkaan. Ensi viikolla tulee testikasetti meikän omasta levystä, ajattelin antaa sille nimeksi Saatana Saa Aina Omansa, viimeisen biisin mukaan. Siinä on suomen kieliset biisit ainakin Riitti-levyltä ja Good Morning World introna ja yksi instrumentaali välissä. Voisin ehkä kasailla parit muutkin kasetit jossain välissä, kun ei noiden tekeminen niin älyttömän kallista ole, itselleni on melkein se ja sama kiinnostaako ketään ostaakaan niitä, viidenkymmenen kasetin satsin nyt vaikka jakelee lahjoina lähipiirille, jos ei muuten nappaa. Mutta jos kiinnostaa, niin niitäkin saa kohta kyseltyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti