lauantai 29. marraskuuta 2014

Homoliitot läpi. TTIPaskaaaa.

Homot saavat mennä naimisiin ja Suomen "hiljainen enemmistö" (lähde: ko. asian vastustajien ((vähemmistö)) mielenosoitusbanneri) odottelee pulpettien alla tulta ja tulikiveä taivaan täydeltä. Mielestäni on aivan käsittämätöntä, että tänä aikana ihan oikeasti ollaan vielä niin helvetin taikauskoisia, että uskotaan jonkun tänne väkisin alunperinkin tuodun uskonnon oletetun Jumalan valinneen tämän kansan jotenkin mallikepikseen, joka sitten olisi jonkinlaisena vedenjakajana tässä tai yhtään missään muussakaan asiassa. Koko ajatus jumalaisesta olennosta jonain kansakunnan suojelijana on melko järjetön (sori, mahdolliset juutalaiset lukijat), koska sodissakin sitä ollaan melko usein oltu saman jumalan nimessä tappamassa ja raiskaamassa naapureita, eikä kumpikaan osapuoli ole voittanut tai hävinnyt ylivoimaisesti ja totaalisen jumalaisesti. Joten sinne meni se jumaluuden siunaus, joka olisi NATO-jäsenyyden ylittävä suoja. Eikä se NATO-jäsenyyskään mitään suojaa takaa. Ehkä se suojaa lähinnä siltä, että Jenkit marssisi tänne aseet tanassa hakemaan öljyä, kun ne voisi kuljettaa sitä täältä ihan yhteistyösopimuksen varjolla. Olettaen, että täällä öljyä olisi.

Tämä äänestystulos ei mielestäni ollut niinkään demokratian, kuin inhimmillisyyden riemuvoitto. Jos se olisi ollut demokratian riemuvoitto, se olisi mennyt läpi jo ensimmäisellä mahdollisella kerralla, koska kansalaisaloite keräsi tarvittavat nimimäärät ennätystahtia jo ensimmäisten vuorokausien aikana. Joten demokratian nimissä homma olisi ollut taputeltu jo vuosi sitten. Tämä demokraattinen systeemi taas mahdollisti sen, että se ei meinannut mennä läpi, ettei sitä meinattu edes käsitellä, ja varmistaa sen, että kun Keskusta kerää seuraavaa hallitusta tästä nykyisestä oppositiosta, se saatetaan myös koittaa kumota. Mutta kuinka helvetin noloa se oikeasti olisi? Kuinka noloa olisi, että ensin saavutetaan tällainen ihmisoikeusmittapuulla merkittävä vapaus ja oikeus, ja sitten seuraava hallitus tulisi talikoiden ja soihtujen kanssa ajamaan homot takaisin kaappiin ja ottamaan sen pois. En näe siinä mitään järkeä, mutta ainakin Räsänen tuntui olevan vahvasti sitä mieltä, että sitä sopii yrittää. Edelleenkin tämä vain vahvistaa näkemystäni siitä, että dinosaurukset voisivat jo siirtyä eläkkeelle, ja antaa tämän seuraavan sukupolven tehdä tästä maailmasta helvetisti parempi paikka. Kristillisten arvojen ja kapitalismin kuilun partaalle ajama maailma on jo historiaa, ja se pitäisi pikkuhiljaa tajuta joka puolella.

Samankaltaisia ajatuksia itsessäni herätti tämä uutinen, jossa TTIP-sopimusta kriittisesti kommentoinut toimittaja kertoo painostus- ja lobbaustoimista, joita jo pelkkä kriittinen kirjoittelu herättää. Lyhyesti sanottuna kyseessä on sopimus, joka avaa kaikki ovet Euroopan ja Amerikan väliltä levälleen. Se myös toisi kaikki ihmisten keksinnöt patentti- ja tekijänoikeuslakien alle, ja pitäisi huolen siitä, ettet saa viljellä vaikkapa maatasi, ellet ole ostanut siemeniäsi ne patentoineelta valmistajalta. Paitsi että tämä on jonkinlainen kapitalistin märkä uni, tämä on myös kuolinisku ihmisten kulttuurille, sen vapaalle leviämiselle ja kehitykselle, koska se tarkoittaa sitä, että suuryritykset voivat haastaa yksityisihmisiä ja kokonaisia valtioita oikeuteen "for everything you've got!"-hengessä. Tämä on merkittävä askel taaksepäin tässä maailmassa, jossa yhä enemmän liikutaan kohti open source-pohjaista ajattelua. Senpä vuoksi tästä onkin syytä pitää niin paljon meteliä, kuin vain on mahdollista. Tulevaisuus olisi jo täällä, ellei kaikki menisi aina vituiksi siksi, että tietty porukka tahtoo pitää kiinni jostain niinkin yhdentekevästä, kuin raha. Ei se tästä maailmasta lopu. Se on aina sopimus velasta, ja mitä enemmän sinulla on rahaa, sitä enemmän on velkaa.

Mutta tästäkin huolimatta, onnea homot. Olen nähnyt paljon ihmisiä, jotka ovat seksuaalisuutensa takia kärsineet läpi masennusta ja kokeneet ahdistusta paljastumisen pelon vuoksi, toivottavasti nämä askeleet kohti tätä inhimmillisempää yhteiskuntaa tulevat jatkumaan.

2 kommenttia:

 1. Kaikilla tulisi olla oikeus käydä kirkossa tekemässä sopimus, jonka perusteella toinen sitten parin vuoden päästä lahjoittaa talon, lapset ja rahat kumppanilleen. Ehdottomasti. Hollannissa, Venäjällä, Espanjassa, Portugalissa, Ranskassa, Belgiassa ja Luxemburgissa esim. äidin ja pojan välinen seksi on laillista, kunhan ovat molemmat aikuisia. Miksei Suomessa? Ovathan hekin ihmisiä. Heillä on oikeus. Minä tahdon. Ihmisoikeudet. Toivottavasti pääsen joskus näkemään suomalaisen isä/tytär-pariskunnan kirkkohäät.

  Mitä saataisinkaan aikaan, jos tämän lain muuttamiseen ja TAHDON-kuvien spämmäämiseen käytetty energia oltaisiinkin suunnattu nuorisotyöttömyyden, välityömarkkinoiden/palkattoman orjatyön yms. nujertamiseen?

  Haluan vain katsoa, kun länsimaalainen sivilisaatio palaa. Popcornit ovat jo valmiiksi mikrossa.

  -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, moraali on pelkkää pullataikinaa ja siitä tulee juuri sellainen, miksi ihmiset sen vaivaavat. Tässä olennaisinta mielestäni olikin juuri se, että tämän asian pitäisi tässä ajassa ja vallitsevassa ilmastossa olla jo niin itsestäänselvä niin monin puolin, ettei siihen pitäisi joutua käyttämään aikaa. Joten nyt, kun se on saatu käsiteltyä, saadaan toivottavasti myös näiden itsensä sorretuksi kokeneiden ihmisten huomio kohdistettua näihin oleellisempiin asioihin. If they want to make their life miserable too, let them have it.

   Ongelmana näiden työllisyyshommien kohdalla vain on se, että esimerkiksi TE-keskus kiristää ja muokkaa käytäntöjään jatkuvasti juuri siihen suuntaan, mihin sen ei pitäisi, jos se tahtoisi edesauttaa ongelmien ratkaisemiseksi. Lisäksi kunnallisesti näiden työkkäreiden toiminnassa on niin käsittämättömän suuria kulttuurieroja, että jonkun tulisi laittaa tuo villi länsi joko ojennukseen, tai purkaa koko paska. Koska oletan edeltävän vaihtoehdon lisäävän byrokratiaa nykyisestään, ehdottaisin itse jälkimmäistä. Vesuri käteen ja kaikki ylimääräinen pois.

   Poista