tiistai 28. lokakuuta 2014

Syksyisyys.

Tämä ilta on vietetty jonkinlaisessa Babylonin houreessa (unesta seuraava) ja kovissa alavatsakivuissa. Niistä kun koittaa löytää jotain tietoa, törmää vain gynekologisiin vaivoihin, ja mietin, olisiko tässä lähdettävä käymään lääkärissä. Ne ovat kuitenkin siinä hilkulla, ovatko ne nyt NIIN kovia ja NIIN häiritseviä, että pitäisi lähteä toisten ihmisten aikaa niihin tuhlaamaan, etenkin, kun siellä varmasti on jonoissa ihmisiä, joilla on jotain oikeita ongelmia. Että ei muuta, kuin ajoittaista kipristelyä ja hengittelyä, ja kai se siitä huomiseen mennessä. Veikkaan, että tämä johtuu vain eksessiivisestä kahvinjuonnista. Se on "aikuisuuden merkki", ettei sitäkään voi juoda enää pannutolkulla ihan vain päästäkseen käyntiin, vaan liika kyllä ilmoittaa itsestään tehokkailla ja pysäyttävillä oireilla.

No, eiköhän tämä tästä. Sen lisäksi, kun vielä tämä turhautuminen helpottaisi. Se on syksyn vika. Jatkuva riittämättömyys, tuntuu että on aivan sama miten helvetisti tekee asioita, jos ei tee niitä NYT, niin millään ei ole mitään väliä. Ja sitten olo tuntuu raskaalta ja häiriintyneeltä. Musiikki ehkä auttaa. Muiden musiikki. Vaikka elintasoni on tänä vuonna ollut korkeampi kuin koskaan ennen, rahaa minulla on ollut vähemmän. En ole ostanut uusia levyjä ihan helvetin pitkään aikaan. En edes muista koska. Nyt olen luukuttanut youtubesta Mastodonin uusinta levyä, se on aivan järjettömän kova. Aivan täydellinen esimerkki siitä, ettei "helpomman" ja "kaupallisemman" levyn tarvitse olla paska. Senkin voi tehdä omalla tavallaan. Ja mikä siitä lopulta tekee sellaisen, että ihmiset laittavat sille leimaksi helppo tai kaupallinen? Duurit ja tiivistäminen. Tekemisen ilo ja hyvä fiilis. Niitä tuo levy nimittäin on täynnä. Kuuntelin muutamia biisejä myös nuoruusvuosien lempiyhtyeen Slipknotin uudelta levyltä, mutta siellä nämä asiat oli tehty lähinnä juuri päinvastaisella tavalla. Kertosäkeet on siloiteltu Stone Sourin puhtaiksi ja yleissoundin pitäisi olla melko paljon rosoisempi, jotta se palvelisi sen materiaalin tarkoituksia, mutta silloin ne puhtaat ja siloitellut kertosäkeet taas eivät kuuluisi sille levylle, joten kompromissien nimissä on tehty jotain sellaista, jossa on vähän jokaiselle jotakin, mutta lopultakaan ei mitään kellekään. En toki kuunnellut koko levyä, joten en tiedä josko siellä on muitakin hyviä biisejä, kuin Custer.

Tässä olen lähinnä opiskellut taas gif-animaatioiden duunaamista, harmi vaan, kun noita ei voi käyttää videoina mitenkään fiksusti. Kai tämä on samalla jonkinlainen sneak preview uuden levyn kansitaiteisiin, tavallaan.
Olokin on melko pitkälle noiden mukainen.

2 kommenttia:

  1. ainakin umpisuolentulehduksen oireena ovat kovat alavatsakivut, käy ihmeessä lääkärissä jos ei ala olo helpottamaan, tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän tämä tästä :) Aina välistä meinaa eksessiivinen kahvinjuonti kostautua, sitten pitää taas vain vähentää ja tasoitella. Kyllä se asettuu. Jossain vaiheessa stressin ollessa kovimmillaan sitä mietti, että on varmasti saanut syövän, mutta sellaisetkin ajatukset taitavat olla normaaleja kaikille vähänkin pitempään stressin kanssa eläville.

      Poista