keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Sukka-Muukkonen Pahoinvoinnin Spiraalissa.

Tämä päivä on kulunut Pahoinvoinnin Spiraalien kanssa, ja siitä syystä en ole ollut kerkeäväinen tämän näpyttelyn suhteen. "Käsikirjoitin sarjaan uuden hahmon", ja innostuin siitä niin paljon, että tein sille kahden sivun film noir-eepoksen. Ainut huono puoli tässä on vain se, ettei se meinaa mahtua oikein minnekään päin internetiä kokonaisena. Jos tämä ei toimi, käykää lueskelemassa se tuolta sarjispuolelta. Sieltä löytyy myös selvennös sille, mikä vitun Sukka-Muukkonen tässä on kyseessä. Ajattelin, että tästä saa sellaisen vaihtoehtoisen syventävän haaran, jolla voi tehdä kaikkea taiteellista ja eksentristä jättämättä varsinaista sarjakuvaa. Eli siis ajoittaisia taiteellisia spin-offeja mielen mukaan.
Klikkaile täysikokoiseksi.

Oli tuossa kuitenkin sen verran väkertämistä, että sai kätensä kipeäksi. En tajua, miten joku jaksaisi tehdä tuota hommaa jonkun 50 sivua menettämättä hermojaan ja saamatta jännetuppitulehdusta kaikkiin raajoihin. Ihan yli-inhimmillistä hommaa.  Mutta myös palkitsevaa. Tämä oli yksi merkkipaalu ja virstanpylväs sarjakuvien kanssa, hymyilin ihan pelkästä tekemisen riemusta väkertäessäni, koska tämän kontrasti noihin muihin osiin toimi mielestäni niin täydellisesti omassa päässäni, että ei voinut kuin hymyillä tekemisen riemusta!

Reissu on perjantaina edessä, ja saldo on tällä hetkellä 13 euroa. Auto ja maha ovat syöneet asioita melko kovalla innolla, minkä lisäksi rahaa ei muutamista suunnista olekaan tullut ihan niin äkäisesti, kuin ajattelin. Ja siitä tukihommastakaan ei ole nyt kuulunut mitään, vaikka oli kovat lupaukset siitä, että rahat tulevat ennen reissua käyttöön. Mutta onhan tässä vielä pari päivää aikaa, on se mennyt tiukemmallekin aina välistä. Ei siitä kannata liikaa stressiä ottaa, tai saa jonkunlaisen vaivan itselleen. Let it slide..

3 kommenttia: