keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Rahanmenoa ei voi estää.

Tänäänkin on ollut varsin tapahtumarikas päivä. Pidin pienen Skypepalaverin Portugaliin päin ja vaikutti kuulema niin hyvältä, että pitäisi tässä kuussa päästä käymään paikan päällä. En tietenkään sanonut haastattelussa, että tilillä on tällä hetkellä noin neljäkymmentä euroa rahaa, että pitää alkaa kikkailla jostain TODELLA halpoja lentoja. Duunista sain kuitenkin yhden viikonlopun vapaaksi tätä varten, laitoin EURES-yhteydenottoa jo työkkäriin päin (kun sitä kautta tuo paikka kerta löytyikin) ja aloin miettiä mitä kaikkea roinaa voisi myydä. Päädyin siihen, että kaikki taulut tuota viimeisintä lukuunottamatta, jos niiden ostaminen kiinnostaa niin ne ovat nyt kaupan. Hinnoittelen ne pitemmän sivun senttien mukaan, mikäli asut jossakin Lahti, Tampere, Helsinki-kolmion sisällä, voin toimittaa ne himaan asti, mutta tuolloin pienibensaraha olisi myös ok. Tai postikulut. Miten vaan. Arvostan myös jokaista, joka tulee perjantain keikalla ostamaan Cut To Fitin demon, jolla on muutama uusi biisi ja treenisliveä, nekin rahat menevät lyhentämättömänä tähän projektiin.

Sen lisäksi tein myös noille kuville oman Tumblrin, kun olen vähän kyllästynyt Deviant-artin mangapainotteisuuteen ja eristyneisyyteen. En minä noita kuvia ole sieltäkään poistamassa, mutta tästä tulee tällainen satunnaisen silpun paikka. Aina sukeltaessani syvemmälle internetiin minulla on täsmälleen sama olo, kuin Rauno Repomiehellä siinä Pasilan jaksossa, jossa hän on menossa internetiin kypärä päässä närkästymään kaikesta. Lisäksi olen aina vähän laiska tekemään kaikkea kahdesti, mutta tuonne ajattelin vain nyt lisätä tuollaisia ns. "vähän hienompia" hommia. Saa nähdä mitä se meinaa. Taulutkin olisi kiva laittaa, mutta pitäisi saada vähän parempia kuvia. Ei ihan puhelinkameroilla tule, oli valaistus mikä tahansa.

Kaippa se on otettava oppia tämän päivän Helmiä Sioille-sarjiksesta, elikkäs siis suomennoksen mukaan "Ostan vehkeet ja alan kokata ********."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti