keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Jälkilämpöjä. heh.

Olin niin innoissani Sukka-Muukkosesta vielä tänäänkin, etten osaa pitää sitä sisälläni. Miksi? Siksi, että se on jotain uutta, jotain sellaista, mitä en vielä eilen aamupäivällä tiennyt edes mahdolliseksi itselleni. Siitä syystä se on helvetin hyvä ja kiinnostava homma. Se vei koko homman niin uudelle tasolle, että päässä alkaa jo kehkeytyä suuruudenhullut ja eeppiset näkymät tulevaisuudesta, ja saatoin jopa keksiä, miten Pahoinvoinnin Spiraalissa tulee päättymään. Saapa nähdä miten käy, jännintä kaikki on itsellekin siksi, ettei kumminkaan tiedä mitään, ennen kuin ne on tehty.

Olisi tylsää tietää kaikki. Tai suunnitella kaikki tekemiset ennalta, se tuntuisi todella luonnottomalta. Siksi tarvitsen kaikilla elämän alueilla melko paljon liikkumavaraa. Jos saan tehdä asiat omalla tavallani, lupaan, että ne tulee tehtyä helvetin hyvin. Jos asiat tehdään jonkun muun ehdoilla, jälkikin saattaa monesti olla sen mukaista. Tästä syystä en ole ollut koskaan hyvä vaikkapa puutöissä, joissa tehdään asioita sarjana. Siinä vaiheessa, kun tehdään duunia muiden ehdoilla, isken vain duuniaasi-vaihteen silmään ja mätän kaiken niin nopeasti läpi, kuin mahdollista. Itse tehdessä tarkkailen tietynlaista työflowta koko ajan ja teen asiat sitä mukaa, kun ne tulevat eteen. Sellainenkaan tapa ei tietysti toimisi sovellettuna isommin työmaailmaan, mutta minun kohdallani se toimii täydellisesti.

Kirjoittaminen meinaa olla melko hankalaa, koska tässä kämpässä on nyt helvetin kylmä. Jotkut asennusihmiset kävivät vääntämässä kaikki ikkunoiden tuuletusräppänät kesä-asetuksille. Ne täytyy kuulema pitää niin perjantaihin asti. Maksaakohan kotivakuutus, jos tuo puolentoista tonnin Wurlitzer menee vaikka epävireeseen sen takia, että nämä uuvatit tahtoo vähän tuulettaa? Miksei tällaistakaan ilmastoinnin tarkistushommaa voinut tehdä kesällä? Vaikka taitaakin vain olla parempi totutella tähän viileyteen, Portugalissa talojen eristys on ilmeisesti samaa luokkaa Brittien kanssa, joten edessä voi olla vielä erittäinkin paljon tämän kaltaista olemista. No, saapa nähdä.

2 kommenttia:

  1. Sul on syytä olla innoissas! Näen kans ton level upin mitä sukka toi! Tai ihan kuin olisit nyt löytänyt sun oman tyylin tehdä tota hommaa... Mutta lopetan nyt hetkeks jokasessa laatikossa huutelun:D Hyvää portugalin reissua!:)

    VastaaPoista
  2. Sukka-Muukkonen toimii kyllä ihan helvetin hyvin näin film noir-intoilijan lasien läpi katsottuna. Jatkoa odotellessa :)

    JPR

    VastaaPoista