maanantai 2. kesäkuuta 2014

Tuleva viikko näyttää ihan hyvältä taas paperilla.

Sain Vistakoneen solmuun n. vajaassa viikossa, ja siirryin takaisin rakkaan XP myllyn ääreen. Vistan jälkeen mahdollinen identiteettivarkauskin tuntuu pieneltä painajaiselta, joltakin sellaiselta, mikä on täysin mahdollista käydä läpi ilman suurempia traumoja. Olen aina naureskellut, ettei paljoa identiteettivarkaudet pelota, kun varas tuo sen kuitenkin viikon päästä takaisin. Ei tämä meikän elämä nyt niin herkkua kuitenkaan ole. Ja kun tästä poisteli jotain turhaa, niinkuin vaikka Last.Fmän scrobblerin, niin tämähän TOIMIIKIN taas huomattavan paljon nopeammin. Eniten ärsyttää se, että tänä päivänä jokaisen asennetun ohjelman mukana tulee joku ylimääräinen updater-ohjelma tai muu, jota ilman koko paska ei sitten toimikaan mitenkään päin.

Tämä päivä on pitänyt sisällään jännittäviä tapahtumia aina väärään asentoon nukahtamisesta hernekeiton syöntiin. Tämäkin teksti tulee siis olemaan ennemmin osa jonkinlaista meditatiivistä päivärutiinia, kuin ihmisyyden syvimpien salojen aukomista ja oikomista. Mutta toisaalta ne yleensä ovatkin juuri nämä tekstit, jotka yllättävät itsenikin kaikkein eniten, kun sivulauseista lähtenyt ajatus lähteekin lapasesta ja alkaa elää täysin omaa elämäänsä, vieden koko lopputekstin jonnekin ihan muualle. Niinkuin vaikka esimerkiksi se jonkun Shanghaissa työskentelevän tiedemiesparin heitto siitä, että galaksien keskellä olevat supermassiiviset mustat aukot olisivatkin oikeasti madonreikiä. Se olisi aivan helvetin siistiä, koska kaikki galaksissa kuitenkin virtaa niitä kohti. Jos ne vain siirtäisivätkin kaikkea galaktista romua paikasta A paikkaan B. Siinähän sitä olisi ihmettelemistä, kun me joskus hujahtaisimme siitä läpi jonnekin aivan muualle.

Tällä viikolla onkin aika helvetin kovaa haipakkaa vähän kaiken kanssa. Huomenna pitää siirrellä romut pois ikkunoiden edestä, kun keskiviikkona tulee ikkunaremontti. Koska pidämme valosta, on meillä suunnilleen kaikki huonekalut kasattuna ikkunan eteen, joten tämä aiheuttaa huomenna logistisia vaikeuksia. Onneksi olen pelannut joka ilta Tetristä ja palikkapeliä, kyllä tämä tästä. Keskiviikkona on taas keikka Helsingissä, Lepakkomiehessä. Ehkäistäkseni jo ennalta viimeviikkoisen kuvion toistumisen ja mahdollistaakseni seuraavan työpäivän, olen kysynyt auton lainaan. Hyvä, nykyisyyden, tai no oikeastaan lähimenneisyyden minä! Torstaina on treenit ja perjantaina pitää mennä Lahteen järkkäämään tämän vuoden grindibileet, jolloin meikäläisen vuosi toivottavasti peakkaa. Facebook event näyttää tosin vain 47 ihmistä, josta puolet on tietysti bändejä, että saa nyt nähdä kokeeko tänä vuonna koko homma inflaation. En toisaalta ihmettelisi, vaikka näin kävisi, ja olen muutenkin miettinyt, että ainakin Torvessa nämä ovat ehkä viimeiset bileet. Tai ainakin hetkeen. Saa nyt nähdä, tämä perjantai sanelee sitä melko paljon. Lauantaina on sitten taas Sledgehog Varjobaarissa, ja sunnuntaina, seitsemäntenä päivänä, aion muuten levätä ihan vitusti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti