sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Elämä potkii hattarakengillä suuhun.

Eilinen keikka meni aika helvetin hyvin. Jos saisin valita, mun elämässä ei olisi mitään muuta isompaa tekemistä, kuin keikkoja. Mitä useammin, sen parempi, kun tuntuu, että ne menee aina vaan paremmin, mitä useammin niitä on. Eilinen oli taas hyvä osoitus siitä, miten kivaa on vetää silloin kun lähtee, ilman että tarvitsee vittuuntua siihen ettei kuulosta siltä miltä tahtoisi. Tässä siitä näytteenä Shedding Skin, Ladyboy ja God's Idle Hand. Varjobaarin ruoatkin oli yhtä hyviä, kuin aina, mutta ne joko loppui tai kannettiin pois jo ennen kun saatiin keikka vedettyä ja olisin kerennyt syömään niitä enempää. Vähän oletin, että kun nyt olen tässä kotini nurkilla, niin ei tarvitsisi roudata tuonne keskustaan, kun puoli bändiä olisi kuitenkin menossa sinne, mutta eiväthän ne malttaneet olla juomatta, joten sitten pakkailtiin Eetun kanssa keikkojen jälkeen basaria lukuunottamatta koko helvetin backline mersun perään ja ajeltiin se sinne minne se kuuluu, eli treenikselle lukkojen taakse. Homma olisi käynyt paljon nopeammin, ellei oltaisi jauhettu paskaa niin kovalla innolla, että ajettiin kaupungin liittymästä ohi ja huomattiin olevamme matkalla Raumalle. Itse roudaukseen ei tällä meidän tiimillä kulu kymmentä minuuttia enempää. Eetun kanssa on helvetin hauska roudata. Oikeastaan Eetun ja Vilin kanssa aivan kaikki on ihan yhtä hauskaa, kuin niiden kanssa soittaminenkin. Onneksi se Vilikin tulee ensi viikon jälkeen vissiin jo takaisin tuolta toiselta puolelta maapalloa. Eilen ensimmäinen bändi oli jo perumassa, ja tajusin, että olisihan meillä Nistikon Jusa talossa, se olisi osannut soittaa meidän biisejä ja oltaisiin hyvin voitu soittaa Cut To Fitin keikka siinä samalla. Mutta tulivat paikalle, niin ei ollut tarvetta sille sitten.

Roudauksen jälkeen käytiin hakemassa vielä nuo Sledgehogin basso- ja kitaranvingutustaiteilijat ja ajeltiin ne koteihinsa, sitten ajeltiin Haitari pizzerian kautta himaan. Siellä keikallakin tykitellyt virolainen jätkä yritti ostaa kaljaa ja tuli sitten pummimaan röökiä Eetulta. Sitten se tuli takaisin sisälle tarjoamaan kaksi tupakkaa takaisin, kun olikin löytänyt täyden askin taskustaan. Tultiiin sitten kotiin ja kuunneltiin musiikkia vielä lähemmäs aamu viittä. Olisin käynyt suihkussa, muttei meillä ollut yhtään puhdasta pyyhettä. Muistan nähneeni unta yhdestä yläasteelaisesta kaverista, jolle selitin miten siistiä elämä on, kun se heitti hänetkin takaisin elämääni, vaikka jo luulin ettei törmätä missään enää koskaan. Jollekin myös selitin, että nämä meikän unet on aina vähän tällaisia metatasoilla leikkimisiä, ja ne esittelevät kivasti tätä psyykettä itsellekin.

Viikonloppuna törmäsin monesti sanoihin "sä näytät tosi vihaselta". Hauskaa on se, että olen luullut pitäväni kasvoilla jonkinlaista happy feissiä. Mutta huomasin myös, että nyt kaikki mitä meikä tekee, kaikki se mikä on pari vuotta ollut kaikille jotenkin vastenmielistä tai kuvottavaa tai noloa, onkin yhtäkkiä vitun siistiä. Esimerkkinä vaikka nämä meikän "kesähousut", jotka ovat kaikkien mielestä olleet ihan hirveät, on juuri nyt taas keränneetkin pelkkää kehua. Niin paljon, että niitä melkein punastuttaisi, jos ne olisivat jonkinlainen omaa elämäänsä elävä entiteetti. Tai ehkä ero on se, että iskin niihin Terolta saamani Paavo Pesusieni pätsin. Joka tapauksessa näistä ei Hobo DeathSwag tasot nouse. Lisäksi tuntuu, että musiikkikin on saanut vihdoin jo jotain muutakin reaktiota, kuin kulmakarvan nostoja, mutta se nyt johtuu yksinkertaisesti siitä, että kun riittävän monta vuotta tekee jotain, niin oppii väkisinkin jotain siitä. Nyt tässä pitäisi varmaan alkaa operoida jotakin syömisen ja muun eteen, jotta saa polkaistua tämän sunnuntain käyntiin. Eli kahvia ja suklaacashewpähkinöitä naamariin ja vaikka jonnekin pihalle. Nyt alkoi melkein kuukauden loma keikoista, vaikka yksi studionauhoitteluhomma onkin tuolla kuun lopussa. Ja Spawn From Deceit olisi P.L.Fn kanssa Turussa ensi viikonloppuna, mikä houkuttaisi ehkä aika paljonkin. No, katsellaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti