torstai 1. toukokuuta 2014

Uutta musiikkia tulossa taas.. jossain välissä.

Ajattelin kirjoittaa vasta, kun saisin levyn laitettua bandcampiin, mutta en todellakaan jaksa tänään odottaa enää, että tämä megan netti jauhaa sadan megan tiedostot kokonaan internetiin asti. Joten nyt sitten tyydyn vaan toteamaan jotain tästä päivästä ja tulevasta viikonlopusta, jonka jälkeen menen nukkumaan. Tänään pääsin sängystä ylös joskus puoli yhden aikaan. Minun piti käydä heittämässä lainaamani kitaravahvistin treenikämpälle, mistä tulikin yllättävän vaikea operaatio, kun TKL:n sivujen ilmoituksesta ja reittioppaan neuvoista huolimatta bussit eivät kulkeneetkaan sunnuntain aikatauluissa, vaan niistä tunnuttiin ajavan jokatoinen vuoro. Tästä päivästä puolitoista tuntia kului siis bussipysäkillä seisomiseen, mikä oli melko hanurista. Etenkin nälkäisenä.

Tämän iltaa olen sitten bouncannut raitoja ja miksannut biisejä, ja nyt sitten lataan seuraavaa levyä bandcampiin. Mielestäni tämä on melko mielenkiintoinen lätyskä, koska se liikkuu akustisista biiseistä jonkunlaiseen epämääräiseen triphop-fiilistelyyn. Olen erityisen innoissani kahdesta asiasta. Juurikin siitä improvisoidusta, ehkä hieman sludge-henkisestä triphop-puolesta, joka onnistui ainakin omassa päässäni melko elokuvamaisena. Lisäksi parissa biisissä alkupuolella tein ensimmäistä kertaa elämässäni itse ihan oikeita lauluharmonioita. Olin niistä hetkellisesti jopa niin ylpeä, että yhden biisin kitara saa jättää luovan tauon, jotta ne kuulee kunnolla. Harvemmin teen sellaisia ratkaisuja. Jos kaikki menee niin kuin pitää, saan levyn ladattua huomenaamuna, ennen töihin lähtöä kokonaan. Tarkoitus oli tosin laittaa pari bonus-biisiä, mutta ne on kai sitten ladattava myöhemmin. Tai sitten laitettava levy vasta sunnuntaina, kun palaan takaisin. Levyn nimi on Old World, New People.

Palaan takaisin mistä? Kas, kun kysyit, minä. Huomenna lähden suoraan duunista Lahteen, jossa on ensimmäiset koko bändin treenit meidän ensimmäisen rumpalin Miron kanssa, joka tuurailee Viliä nyt muutamalla seuraavalla keikalla Cut To Fitissä. Lauantaina lähdetään sitten Lappeenrantaan Damngodin ja Madredin kanssa katsomaan, että mitenkä oikein irtoaa. Jänskättää rehellisesti sanoen vähän itseäkin, koska setissä on niin vitusti vanhoja biisejä, joita ei ole vedetty kolmeen vuoteen. Pitää vähän opiskella bussimatkalla Lahteen. Mutta eiköhän ne siitä. Itsehän ne on kirjoittanutkin.  Mutta jos minusta ei nyt sitten kuulu mitään pariin päivään, minut löytää jostain. Jos en ole siellä, olen jossain muualla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti