tiistai 6. toukokuuta 2014

Huuruilua

Tämä on ollut varsin sekava päivä. Heräsin joka paikka kipeänä joskus kymmenen korvilla. Nyt olen sitten ennakkoluukuttanut Swansin To Be Kind-levyä ja maalaillut kuumehuuruissani, tästä suttuisesta kuvasta nyt ei saa kauhean hyvää kuvaa siitä, mutta eipä minulla nyt parempaankaan ole varaa.
To Be Kind
Taas on kyllä niin inspiroivaa kamaa, että tekisi mieli vaan jumittaa tuon levyn kanssa jossain metsässä monttu auki. Ärsyttää vaan kuumeisena, kun tuntuu kuin korviin olisi isketty jokin sellainen filtteri, joka leikkaa kaikesta musiikista alataajuudet pois. Sitten päässä kuuluu vaan sellaista midi-diskanttipuuroa. Toivottavasti tämä nyt helpottaisi vähän tässä, olisi kuitenkin torstaina ja perjantaina keikatkin tiedossa ja olisi hyvä saada ne vedettyä kuitenkin edes auttavasti. No, aika näyttää ja siperia opettaa. Ensi viikolla on sitten tarjolla vielä kunnon herkkua, soitetaan Pajafestissä ja seuraavana päivänä Oulussa Ykän Pubissa. Saa ajaa taas autoa ihan huolella siinä välissä. Pitäisi saada se oma auto ostettua, niin ei olisi mitään ongelmiakaan tuollaisissa reissuissa.

Lisäksi tuli vielä meille itsellekin yllätyksenä, että soitetaan näköjään Loosessa 29.5. Yhtäkkiä vaan tuli viestiä Eetulta ja Terolta samaan aikaan, että ootko tietoinen tästä. Tero oli kuulema laittanut viestiä järkkääjille jossain välissä, ja ilmoittamatta hänellekään mitään meidät oli vain lisätty listaan. Mutta ei se haittaa yhtään. Mennään mielellämme. Me soitetaan missä vaan, jos ei olla jossain muualla soittamassa. Lisäksi paikalla on Ratface, mikä on aina vitun jees, sekä norjalainen Barren Womb, jota kuulostelen nyt. Hyvän kuuloista sekoilua tämäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti