tiistai 1. huhtikuuta 2014

Some Things You Just Need To Get Off Your Chest..

Ei kerenneet keikkahousut pyykkiin tässäkään välissä. Perjantaina soitellaan Lahden Motör Pubissa Out of Tunen, Jorma Nissisen ja kai vielä jonkun kolmannen bändin kanssa. Meikää ei haittaa yhtään, eniten nautin siitä, että loppurundia kohti Cut To Fitin vire alkoi olla niin saatanan terävä, että ei mitään järkeä ja sitten soittaminen piti vain lopettaa seinään. Nyt sai sentään vähän pehmeämmän laskun tuohon väliin, viikon päästä saa sitten mesota taas kahtena iltana. Ehkä se olo tästä helpottaa, keikkoja saisi minun tarpeiksi olla vaikka joka päivä, että tässä pysyisi nuppi läjässä, mutta ehkä se ei duunin kannalta olisi kauhean hyväksi.

Tein myös muutamia biisejä tänään ja löysin yhden vanhemman, jonka laitoin nippuun niiden kanssa. On vain joitain sellaisia asioita, mitkä täytyy tehdä, että olo helpottaa edes vähän. Ja tämä oli sellainen, vaikka ei senkään tekemisestä vielä mitenkään älyttömän hyvä olo tullut, mutta vähän sydän keveni. Tässäpä näitä sitten.

Loppuilta taitaa mennä Johnny Cashin, Mark Laneganin ja muiden tuoppiin murisijoiden kanssa. Katsellaan..

5 kommenttia:

 1. Haa! Tervetuloa takaisin, hienoa että teidän reissu meni hyvin vaikka navigaattori lähtikin. Ja toivottavasti raskasmielisyys pian helpottaa. Kuuntelin tuon, ja täytyy todeta että susta tulee muusikkona kokoajan vaan parempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä sitä tuli eilen viisi kilometriä käveltyä ja mietittyä taas asioita ja keskusteltua, kaipa se jotain auttoi...

   Poista
 2. Pitääpä kuunnella tuo jossakin välissä!

  Oli mulla kyllä asiaanliittymätöntäkin. Oon täsäs koittanu väkerrellä omaa blogisälää ja nyt koitan saada tohon sivuu noita linkkei, mutta meikän pää ei ymmärrä nyt jotain.
  Löytyiskö heittää vinkkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei kai, nuo on ihan kaikki tän bloggerin jotain omia widget-paskoja, enkä minä suoraan sanottuna ymmärrä näistä hevon vittua, painan vaan nappia ja toivon että toimii. Useimmiten ei..

   Poista
 3. Asia vilpitön. Thanks anyway!
  On tää kyllä jännä, ku mikää tunnu toimivan haha.

  VastaaPoista