tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kirppari.

Aloitin ylivoimaisen, ehkä jopa mahdottoman tehtävän. Aion ripata kaikki omistamani CDt kovalevylle ja myydä nuo levyt pois. Tiedän, että kyseessä on todella huono idea, mutta tarkoitus on keventää kuormaa ja jättää vain ja ainoastaan olennaisimmat levyt hyllyyn. Voi niitä sitten joskus hankkia uudelleen, mikäli kokee sen aiheelliseksi, mutta romua ne pääasiassa on. Musiikki on tärkeää, ei se, että ne ovat levyllä, vaikka konkreettinen levy kansitaiteineen onkin aina eri asia, kuin pelkkä tiedosto tietokoneella. Lisäksi tiedän, että kovalevy on modernin ajan avainrengas, joka vain odottaa hajoamista, hukkumista tai huolimattoman lähisukulaisen yritystä katsoa Family Guyta Xboxilla, joka päätyy koko paskan formatointiin ja kaiken informaation menettämiseen. Mutta ei kai sillekään mitään mahda. Sittenpä on taas enemmän kerrottavaa hypoteettisille lapsille, ja joillekin tutuille, kun joskus jossain baarissa sattuu vaikkapa soimaan joku sellainen kappale, joka oli joskus levyllä.

Lisäksi myyn joitakin soittimia ja kirjoja ja kaikkia muita romuja. Kyseessä ei ole ikäkriisi, vaikka niin voisi luulla, vaan lupaus jonka tein itselleni vuosia sitten. En ole varma, kirjoitinko vielä silloin joskus tätä, mutta jos kirjoitin, se taitaa löytyä jostain menneisyyden syövereistä. Kun täytän 25, myyn kaiken ylimääräisen pois. En muistanut koko lupausta ennen tätä kirjoitusta, vaikka päätinkin myydä levyt ja muut jo eilen. Mutta alitajuntapa taisi muistaa senkin ennen minua. Sattumalta täyttäessäni 25 asun lähiössä ja ympärilleni on kasaantunut tavaraa, joka tuntuu hankaavan naamaan sitä turhaa mukavuudenhakuisuutta joka alkaa ahdistaa minua hyvinkin nopeasti.

Tässä on nyt siis ensimmäinen lista kaikenlaista rompetta, jota nyt aion myydä, päivittelen levylistaa ainakin ajan kanssa, sitä mukaa kun saan noita rippailtua ensin koneelle.

CD:
Converge - petitioning the empty sky
Converge - axe to fall
Converge - unloved and weeded out
Converge - no heroes
Rollins band - weight
Sepultura - Dante XXI
Marilyn Manson - antichrist superstar
Danzig - 2 Lucifuge
Johnny Cash - american V
Johnny Cash - american VI
Johnny Cash - american III

Johnny Cash - american recordings
ASA - use your illusions ( foetida 3)
Hurt - vol. 1

Manna - Shackles
Karl Sanders - Saurian Meditation

Soittimet:
Huuliharput (D, E, C) 10 e
harpputeline 15 e
Harley Bentonin resonaattorikitara 230 e

Kirjat:
Aldous Huxley - Chrome yellow
Aldous Huxley - Those barren leaves
Aldous Huxley - Moksha
Franz Kafka - Metamorphosis
kurt vonnegut - Bogombo snuff box
Noam Chomsky - Savijalkainen jättiläinen

Levyt 5, kirjat 6 euroo. Kirjat on vitun kalliita, nähkääs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti