sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Hyvä sunnuntai.

Tämä on ollut merkillinen sunnuntai. Ei ole vituttanut yhtään, vaikka melkein mikään ei ole toiminut niinkuin pitäisi. Piti tehdä The Doors Of Deceptionin C-kasettia varten kansia, kone meni jumiin ja koitin herätellä sitä ja kohta auki oli 136 task manager-ikkunaa, eikä tämä kyennyt tekemään oikein mitään. Ensin odottelin ja sammuttelin yksitellen jokaisen niistä ja päädyin silti käynnistämään koneen uudestaan, joten kaikki oli ihan yhtä tyhjän kanssa. Menin treeneihin, näin kuinka bussi lähti nenän edestä, ääni ei meinannut kestää edes normaalia settiä läpi ja sekin olisi voinut jurppia enemmänkin, kuin mitä se lopultakaan edes häiritsi. Huusin sitten vain loput. Takaisin lähtiessä kerkesin juuri bussille, mutta se lähti niin pian etten kerennyt käydä kusella ennen sen lähtöä ja sitten rakko kireänä istuin koko matkan himaan asti, se jos mikä on muuten helvetti maan päällä. Istua Tampereen sikiökivikadut bussissa, rakko soikeana ja vähän nälkäisenä.

Eilen pitkänäköisenä käytiin ostamassa irtokarkkia Filmtownista, ei ollut halpaa lystiä ja sinne meni kaikki alkuviikon ruokarahat. Nyt sitten syödään ananasta ja katotaan Paavo Pesusientä. Maailma vaikuttaa taas melko siistiltä paikalta (JA TÄNÄÄN ON KUITENKIN SUNNUNTAI!) ja nälkä pysyy kuitenkin kurissa, kun vaan vouhottaa riittävästi kaikkea koko ajan. Ei silloin tule nälkä. Ja onhan meillä vielä ananasta. Ja ukulele.

Ehkä tämä järjettömän hyvä fiilis syntyi siitä, että eilisen lauluharmoniakokeilun innoittamana aloitin päiväni nauhoittamalla ukulelen kanssa biisin, johon sitten lauleskelin taas kaikenlaista hauskaa. Tuntuu, että tuossa aukesi taas aivan uusi maailma musiikista, sellainen joka on aina ollut suuri ja mystinen, täysin tuntematon maasto. Nyt sitten pääsi taas osaksi jostain uudesta ja tajusi, ettei sekään ole mitään mustaa magiaa, vaan oikeasti ihan vain korvien välissä tapahtuvaa prosessointia. Kuulette sitten, kun maltan laittaa seuraavan läjän biisejä internettiin. Ei siihen varmaan älyttömän kauaa mene, vaikka tässä nyt onkin seuraavalle kahdelle viikolle kolmet treenit ja neljä keikkaa edessä. Eli saa sitä musiikin kanssa taas puljailla enemmän, kuin vähemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti