sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Ei tunnu yhtään sunnuntailta, kun huominenkin on varattu kerta sille.

Kevät tulee ja minun kohdallani sen huomaa siitä, että tekee mieli kävellä koko ajan joka paikkaan. Viimeyönä kävin kävelemässä, viemässä pari julistetta sinne tänne ja kuuntelemassa Neurosista ja pällistelemässä tähtiä. Helvetin hienoa, vaikka täällä onkin valosaastetta niin paljon, ettei niitä tähtiä ihan kauheasti näe, mutta sentään enemmän, kuin Lahdessa. On sekin jo jotain. Tänään käytiin ihan kaupungilla asti ja käveltiin siellä pari kilometriä, sitten piti käydä vielä täällä keskuksella, että sai jotenkin kävelytarpeitaan tyydytettyä. Ja oikeastaan vieläkin tekisi vähän mieli lähteä. Pitäisi vaan olla paremmat kengät, sellaiset, mitkä kestäisivät kilometrejä taas vähän paremmin, kuin nuo helvetin isot talvimonot, joiden kanssa olo on aina niin kömpelö, että vähän vituttaa lampsia niiden kanssa. Sain keväällä uudet kengät, mutta kävelin ne puhki jo Euroopan reissulla, minkä jälkeen teippasin ne kasaan ja kävelin ne vielä uudestaan puhki. Teippauksen jälkeen kestoikä on yleensä viikon, kun kerran teippaat, saat olla teippaamassa koko ajan. Joku voi tietysti sanoa, että voisin opetella kävelemään raahustamatta, mutta fuck you I won't do what you tell me!

Nasumikin alkoi toimia taas täsillä. Kevät ja syksy tuppaavat aina olemaan sellaista aikaa, että grindcore vain yhtäkkiä jotenkin uppoutuu tajuntaan ja kaikki tuntuu todella inspiroivalta. Kitaraakin on tullut soitettua tässä parin päivän aikana niin paljon, ettei pysty punnertamaankaan tuolla oikean käden ranteella yhtään, se tätyy pitää nyrkissä tai vammaisesti mutkalla. Mutta eipä ole iso paha, kun saa soiton kulkemaan sillä tavalla, että jaksaa sahatakin. Tänään myös kaivoin pedaalit kaapista ja väsäsin tällaisen vähän DIYmmän rumputreeniaseman itselleni siihen asti, että saan sähkörummut lunastettua itselleni.
Siinä on siis tietokonetuoli, sänky, pedaalit, ja kitarateline jonka päälle laitoin pyyhkeeseen käärityn kirjan. Kyllä tuohon kelpaa naputella. No ei oikeasti, meikä ei saanut tuohon juuri minkäänlaista tuntumaa ja pedaalitkin pitäisi teipata lattiaan, että pysyisivät jotenkin päin paikallaan. Lisäksi myös tuo kirja meinaa pudota koko ajan, eikä tietokonetuoli pysy riittävän ylhäällä. Mutta se välttää paremman puutteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti