sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Lahti lusittu.

Palasin Tampereelle, ja toin kissat mukanani, kun Lahti tuntuu nyt olevan hieman saamattomalla tuulella. Möllihän reagoi tuohon kahden tunnin autotrippiin juuri niin innokkaasti kuin ajattelinkin sen suhtautuvan, repi kopin oveen kyntensä rikki ja pyyhe oli ihan veressä ja kopin lattia täynnä kynnen palasia. Mutta nyt se on täällä, vähän vielä pelokkaana, mutta kaipa auttaa sentään se, että meikäläisen romut ja hajut on täällä ennallaan. Pikku kissa ikävöi ihan selkeästi Eetua ja murjottaa, sähisee seinille ja ruokakupeille, vaikka tuleekin syliin pakoon pahaa maailmaa. Se näyttää näin isossa kämpässä vielä paljon pienemmältä, tai sitten se sellainen eksynyt olemus vaan korostaa sitä jotenkin. Mutta nytpä ovat kotona ja paremmissa oloissa. Mölli keksi heti, että sohvan päällyskankaan alle pääsee piiloon ja lämpimään makoilemaan.

Kerettiin käydä tänään soittelemassakin, eilen ei tuntunut pysyvän soittimet vapinalta kädessä, joten hommat siirtyivät tälle aamulle. Ja vittu, että Eetun ja Vilin kanssa on vaan aina maailman parasta soittaa. Ei siitä oikein muutakaan voi sanoa, kun jätkät soittaa kerran läpi biisin, mitä en ole koskaan ennen kuullut, ja seuraavalla otolla vedetään se jo laulujen kanssa nauhalle, kun sattui löytymään rakenteeltaan sopivan mallisia tekstejä. Tulee aika vitun kova levy! Tällä kertaa tehdään asiat korostetun hitaasti, ettei varmana kiireen takia ryssitä yhtään mitään. Jos käytettäisiin tuplastikin se aika, mitä normaalisti on nauhoitukseen käytetty, niin se on kahden tai ehkä kolmen päivän homma. Sitä vaan aina vähän innostuu. Etenkin, jos tuntuu siltä, että biisit on helvetin hyviä, ja pitäisi vaan äkkiä päästä myllyttämään niitä livenä. Meille levyt on kuitenkin lähinnä tekosyitä häiritä keikkajärkkääjiä ja baareja ja soittaa lisää keikkoja.

Lämmiteltiin muutamilla vanhoilla biiseillä, ne lähti kylmiltään melko hyvin, vaikka tulikin virheitä. Ajattelin laittaa ne jonkun epämääräisen kiertueen mainostusvideon kanssa Youtubeen, alunperin ajattelin kirjoittaa tämän vasta kun saan laitettua sen Youtubeen, mutta nämä tietokoneet eivät nyt tunnu olevan oikein samaa mieltä tästä suunnitelmasta. Pitäisi käydä suihkussakin ja mennä nukkumaan, jotta jaksaa huomenna herätä taas ajoissa töihin. Huomenna taitaa olla itselleni myös rahapäivä. Voisi ostaa lakaisuharjan, niin ei tarvitsisi imuroida joka päivä. Heti kun päätin lähteä Lahteen viikonlopuksi, budjetikseni jäi noin 2 euroa, mikäli olisin tullut bussilla takaisin. Naureskelin, että elintaso menee heti Lahden tasolle, kun sinne päin on matkalla. Nyt sitten tulin takaisin Tampereelle ja taas on tulossa rahaa ovista ja ikkunoista. Eipä sitä kyllä liikaa ole, etenkin, kun ajattelee lähitulevaisuuden koitoksia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti