lauantai 8. maaliskuuta 2014

Ananaspää hyökkää!

Tämäkin aamu on ehkä vähemmän yllättäen kulunut Scott Kellyä luukuttaessa. Ja äiti hiljaa, jos herää yhdeltä, niin kello 16 on vielä aamun puolella. Nämä pari tuntia olen koittanut vähän tyhjennellä tätä tietokonettani, kun se on ollut eilisillasta asti niin juntturassa, ettei nettisivujen uuden taustakuvan tekemisestä tullut yhtään mitään. Sain sen jo melkein valmiiksi, ja nyt pitää sitten alottaa alusta, kun kone on pitänyt sammuttaa pari kertaa, että saa sen edes päälle ilman ihmeempiä kikkailuja. Nyt jyllää eheytykset ja tiedostojen siirrot täysillä, että saa asiat pelastettua, mikäli tämä päättää kosahtaa. Johan tässä on liian kauan kaikki toiminutkin taas.

Eilen sain toteutettua pitkäaikaisen unelmani, kun kävimme illasta migreenin ohennuttua kaupassa ja teimme tortilloja. Tortillat eivät siis olleet pitkäaikainen unelmani, vaan hetken mielijohde. Varsinainen unelma oli ostaa tuoreananas ja ottaa sen kanssa kaverikuva. Hetki oli niin tyhjentävä, että veti ihan hartaaksi.

Kissatkin alkaa pikkuhiljaa asettua, nyt voidaan jo nukkua samalla sohvalla ja syödä samassa huoneessa ilman isompia sähinöitä. Tietysti käpälät heiluu, jos eksyvät liian lähelle toisiaan, mutta ei ole enää yhtä Lähi-Itämainen tunnelma, kuin tuossa alkuviikosta. Kaikki tuntuu olevan suht okei ja inhimmillisesti ihan hyvin. Kiertueauto tosin kosahti eilen, mutta löydettiin kai nyt sitten uusi, vähän kalliimpi vaihtoehto tilalle. Ei vaan ole paljon valinnanvaraa enää, eikä juuri uskoa tulevaan, jos tullaan hengissä tältä rundilta takaisin, niin se alkaa olla jo ihme. Keikkapäivätkin muuttui hieman, Ostrava jäi pois, tilalle tuli Berliini, ja loppuun tuli vielä yksi Puolan keikka. Nyt ne on kai lukossa ja näyttääpi tältä:

20.3 Gdansk, Klub Metro POL
21.3 Poznan, Underground Rock Bar POL
22.3 Krakow, Grodzka 42 POL
25.3 Budapest, Showbarlang HUN
26.3 Wien, Das Bach AUT
27.3 Prague, Exit Chmelnice CZE
28.3 Berlin, Orwo Haus GER
29.3 Slupsk, Motor Rock Pub POL

Tein aiheesta hieman käppäisen, mutta asiansa ajavan julisteenkin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti