lauantai 1. helmikuuta 2014

Lisää keikkoja vaan, pulssi tuntuu vielä.

Kuuntelen tässä vahingon kautta (facebook avasi jonkun reverbnationin bandpagen jota ei ole päivitelty ikuisuuksiin) Cut To Fitin vanhoja juttuja, ja tuleepa taas sellainen fiilis, että pitää päästä tekemään uusia juttuja ja vetämään niin helvetisti keikkoja, kuin vain pystyy! Onneksi tässä nyt pääsee kohta kuitenkin suhaamaan, mutta helmikuun köyhyys ahdistaa. Jos joku teistä suunnittelee jotain keikkaa, jonne voisi päästä streittaamaan ja heittaamaan, niin tullaan ilmaiseksi. Mailia osoitteeseen cuttofit@windowslive.com, niin katsellaan. Toki nyt vähän vaikuttaa Vilin kiireet Inferian kanssa myös, mutta meillä on backup plan olemassa esimerkiksi kevään kiertueen varalle, kyllähän sitä silti aina mieluiten soittaa Vilin kanssa, kun se on vaan niin level 10 -mies. Kaikessa.

Seuraava kerta ei onneksi ole mitenkään liian kaukana, perjantaina tullaan Vantaalle Vernissaan, Facebook-tapahtuma aiheesta tässä ja juliste aiheesta tässä:

Seuraavan päivän voisikin sitten käyttää treenaillessa ja uusia biisejä tehdessä, meillä on nyt nimittäin uusi treenis, joka on edelliseen verrattuna helvetin paljon parempi. En koskaan nauttinut tuosta black metal kellarista, ja nyt päästiin Mustan Ristin kanssa parin korttelin päähän siitä, ihan omaan kämppään. Helvetin hyvä homma kaikin puolin, voi nauhoittaakin rauhassa koska vaan. Kahdeksan biisiä meillä nyt on, joista neljästä puuttuu sanat, mutta ei siinä kauaa mene kun vain selailee vihkoaan ja sovittelee hetken aikaa. Voisi kyllä kaivaa kirjoituskoneen ja naputella silläkin jotain, sillä tulee nimittäin tehtyä aivan erilaista tekstiä. Koko sävy on terävämpi ja kylmempi. Sellainen, että se epämääräinen sisäinen julmuus vaan virnuilee koko ajan, kun sillä tykittelee menemään.

Tässä on nyt muutama tunti käytetty heräämiseen ja erinäisten "toimistohommien" tekemiseen, ja nyt voisi sitten mennä ehkä kauppaan hakemaan pekonipastatarpeita, jotta saisi jotain ehkä syötyäkin. Eilinen päivä oli yhtä paskan nielemistä, tänään tuntuu taas hyvältä. Ehkä huominen on sitten taas jo paskempi, joten otetaan tästä kaikki irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti