lauantai 8. helmikuuta 2014

Huomenta.

Nälkä kurnii jo vatsan pohjalla, mutta ei olla vieläkään selvitty kauppaan asti. Illasta tekisi mieli käydä soittelemassa jotain, saa nyt nähdä minkä verran ja mitä porukkaa saa mukaan. Kurkku meinaa olla niin tukossa, etten mielelläni huutelisi ainakaan, rumpujen soitto kiinnostaisi nyt huomattavasti enemmän. Mutta ihan sama.

Palautin löytämäni pankkikortinkin oikealle omistajalleen ja sain kympin löytöpalkkion, käytännössä siis melkein tienasin bussilipun himaan, mikä oli positiivinen yllätys. Nyt pitäisi tässä vaan aktivoitua tuon syömisen kanssa, että saa jotain aikaankin tänään. Tekisi mieli kirjoitella taas novellejakin, ne tuntuu joltain koko ajan kasvavilta ilmakuplilta päässä, mutta ei nyt ehkä viitsi tässä alkaa jumittamaan Eetun koneella mitenkään tuntitolkulla. Etenkin, jos oikeasti tahtoo saada jotain aikaankin.

Nilkka on venähtänyt ja jotenkin pikkasen turvoksissa, mutta ei mitenkään isommin kipeä. Kunhan ei tarvitse tänään toista keikkaa vetää niin hyvinhän tässä pärjää. Huomaa kyllä, että kun vähänkin on alkanut taas venytellä ja "liikkua", niin keikatkin jaksaa huomattavan paljon paremmin, eikä ole ihan niin helvetin paskana niiden jälkeen. Se on aina hienoa huomata, kai se jotain kehitystä on!

Grindibileitä piti muuten siirtää viikolla aikaisemmaksi, kun Impaled Nazarene tulee meidän päivän tilalle. Eli nyt se on sitten koulujen lopettajaisjuhlien aikaan, eikä sinne ehkä tule niin äärettömästi väkeä, mutta ainakin porukka on liikkeellä. Myös tuo Grind Over Helsinki on vaihtanut nimensä Hylkiöfestiksi ja siellä on soittamassa Cock And Ball Torture, Nistikko ja kaikki helvetin hyvät bändit. Saa taas soitella sellaisessa seurassa, ettei paljoa harmita. Nyt pitäisi vielä saada tähän keväälle enemmän keikkoja, niin voi mieli levätä turvallisesti tulevaisuudessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti