maanantai 6. tammikuuta 2014

Väsyttää. Maanantaisunnuntai.

Tämä päivä on mennyt demottaessa ja piirtäessä. On jotenkin hämmentävää huomata kellon olevan noin paljon, vaikka heräsin ihan vielä suhteellisen ajoissa, eikä tämä päivä tuntunut niin kauhean nopeasti menneen, niin nyt on taas jo ilta ja istun hämmennyksissäni yrittäen sisäistää sitä. Tietokoneesta alkaa näppäimistö hajota kaikesta tästä hakkaamisesta, joten lähiviikkojen aikana typot ovat lähinnä sen toimimattomuuden ja oman kärsimättömyyteni yhdistelmästä johtuvia. En luultavasti kuitenkaan jaksa tehdä juuri mitään korjatakseni sen, kun vaiva ei ole niin iso, että se estäisi käyttämisen. Se on taas yksi sellainen lievä ärsyke lisää, kai. Tavallisesti ne lievät, pienet ärsyttävät asiat sitten muodostavat yhdessa jonkin sellaisen paineen, joka räjähtää ulos hermojen menettämisenä iltapäiväruuhkassa tai jotain muuta vastaavaa.

Kun saan tuon toisen piirrustukseni valmiiksi, skannaan molemmat. Niiden aiheena on hiukkasfysiikka, ensimmäisen "pointtina" on se, miten hiukkaset voivat olla sekä hiukkasia, että aaltoja samanaikaisesti, toisen perusajatus taas on tuo resonanssi ja värähtely. Fiksummat tajuavat minun juuri sanoneen saman sanan käytännössä kahdesti. Ja varmaan tyhmemmätkin. Ei se nyt kuitenkaan mitään kvanttifyysikkoa vaadi. Kun saan nämä murheenkryynit pois päiväjärjestyksestä, voin lukea vielä hetken ennen nukkumaanmenoa.

Tämä päivä tuntuu taas yhdeltä sunnuntailta, jotenkin niitä on nyt viime aikoina ollut vähän liikaa, näiden arkipyhien takia. Palattaisiin nyt jo pikkuhiljaa jonkinlaiseen päiväjärjestykseen, jotta voisin sitten neuroottisesti stressata vaikka sitä. Sekin on miellyttävämpää, kuin rämpiä läpi kahdeksan sunnuntain viikoista. Mutta kaipa tämä sitten oletettavasti tästä jotenkin lähtee taas kulkemaan, omalla painollaan. Perjantaina soitellaan Cut To Fitin kanssa taas vaihteeksi Torvessa, mutta nyt kannattaa tulla paikalle, koska tässä keikassa ei ole juuri mitään spesiaalia: Emme ole treenanneet ennen keikkaa, soitamme uusia biisejä joita kukaan ei tunne, mikäli muistamme ne, eikä meillä ole settilistaa, joten kuka vaan voi huudella mitä vaan biisejä ja me sitten saatetaan soitella niitä, jos muistetaan miten ne menee... Sen verran on kuitenkin erikoista, että jätkät koittaa putsailla kilpaa elimistöjään, eli he tulevat ehkä jopa soittamaan tämän keikan..... SELVIN PÄIN! Tämä on sellainen ihme, etteivät sitä osanneet ennustaa mayatkaan. Katsokaa vaikka, ei varmasti löydy niiltä ennustusta, jonka mukaan nuo kaksi tulevat olemaan keikan selvinpäin. HA! Ihmekös tuo, jos menee maailmanloppuennustukset muutamilla vuosisadoilla harakoille.

2 kommenttia:

 1. saako cut to fitin paitoja tilattua jostain, ja onko ne opiskelijabudjettiin istuvia? :D voiko niitä esim. tän blogin kautta siulta tilata? ois aika pähee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieluiten on myyty niitä keikoilta, kun meillä ei oikeen oo mitään sellasia kuoria/paketteja missä postittaa niitä, eikä jaksamista hankkia niitä :)
   10 euroa kappaleelta ne on olleet, meikällä ei tosin ole täällä Tampereella nyt yhtään kappaletta itsellä, mutta kaipa niitä muuten voisi myydä tätäkin kautta.

   Poista