keskiviikko 22. tammikuuta 2014

"hommia".

Tässä on nyt tämän päivää duunailtu lähinnä musiikkijuttuja, olen vähän tuskaillut kun ei ole mitään miksattavaa, millä leikkiä. Cut To Fitin hommat lojuu treeniksellä, kun jätkät ei jaksa pakkasella raituria kanniskella himaan, uuden bändin juttuja demotellaan vasta lauantaina ja omat hommat on joko kesken tai tehty. Joten jos jollain on jotain (mielellään pörisevämpää, koska kliineissä tai sellaisissa ylituotetun kuuloisissa jutuissa meikä on aivan sukka) niin voisin miksailla ilmaiseksi, ihan vaan näpertämisen ilosta JOTAIN. Opetin Terhin käyttämään Fruity Loopsia ja siinä samalla tein parin minuutin hassuttelubiitin, johon ajattelin jollakin teetättää jotain, mitä pääsee sitten vähän räpläilemään omaksi ilokseen.

On ollut niin aktiivinen päivä, ettei malttaisi rauhoittua yhtään vieläkään. Hyperaktiivinen mania käynnissä, pitäähän sellainen nyt käyttää hyödyksi. Eli duunataan vaikka nyt jonkunlainen jumittelujuttukin tässä ennen hiljaisuuden alkua. En tiedä. Sen tiedän, että meikä ostaa sähkörummut. Saan suhteellisen halvalla käytetyt, vaikka hintaa onkin vuokran verran, niin sentään tiedän ja olen nähnyt, että ne futaa. Pääsee harjoittelemaan sitäkin hommaa vähän helpommin, kun ei tarvitse mennä Lahteen asti soittamaan rumpuja, vaan ne on toisessa huoneessa. Lisäksi, kun ne on vain pääasiassa omassa käytössä, ne voi asetella niin levälleen, kuin hyvältä tuntuu. Vaikka eihän niitä nyt kumminkaan voi hakata aivan samalla tavalla, kuin oikeita rumpuja, mutta treeniä varten ne on pääasiassa tulossakin. Olen silti melko innoissani, kuten ehkä näkyy.

Kirjoittelen sitten joutessani vaikkapa sanoitushommia, jos ei muuten tule mitään. Voisin kaikenmaailman tekstejä päivitellä tuonne yhteenkin blogiin. Etusivu sanoo aktiivisuuden nousseen, mutta se nyt voi tarkoittaa vaikka kahta kävijää päivässä, kun en ole kuukausiin mitään laittanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti