perjantai 3. tammikuuta 2014

Hanuristatistiikkaa.

Heräiltiin kolmen jälkeen, on vähän masentavaa kun ensimmäinen ikkunasta näkemäsi asia on se, miten katulamput syttyvät, mutta eipä sitä voi oikein syyttää ketään muuta kuin itseään siitäkään. Tässähän tämä päivä nyt sitten on hyvin lyhyessä ajassa kulunut ohi, juna Lahteen lähtee kahdeksan jälkeen joten tässä on vielä pari tuntia varsin tehokasta peliaikaa syödä ja pakata ja kaikkea muuta sellaista välttämätöntä. Eipä sitä nyt parin päivän Lahden reissulle oikein mitään tarvitse. En kyllä oikein tiedä, miten järjestetään nukkumishommat, mutta kaipa ne jotenkin päin. On siellä yksi patja ja meikä voi nukkua retkipatjalla. Tai ihan lattialla.

Meissä jokaisessa asuu pieni sisäinen tilastotieteilijä. Minä olen syrjinyt ja neglektoinut omaani jo aika monta vuotta, ja päätin antaa sen tänä "aamuna" sitten puuhailla omiaan ihan vapaasti. Laskeskelin, että olen ollut mukana tekemässä tavalla tai toisella n. kahtasataakahdeksaakymmentä (280) biisiä. Mukana on myös featuring-henkiset jutut ja toisten tekemisten laulaminen, mutta vain sellaiset biisit, jotka ovat joko kuunneltavissa internetissä tai päätyneet levyille. Eli ei oikein mitään omia juttuja ennen kevättä 2012, jolloin veljeni ansiokkaasti tyhjensi koko kovalevyn yrittäessään katsoa Family Guyta xboxin kautta. Cut To Fitin biisejä noista on 110. Suurin osa sen ulkopuolelta on omia juttuja, joiden tekemisen aloitin hieman ennen mummoni kuolemaa, lokakuussa 2010. Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet melko aktiivisia, siis.

Keikkoja olen soittanut laskujeni mukaan 122, niitä oli helpompi laskea, mutta toisaalta en kyllä ehkä muista ihan kaikkia, enkä laske mitään sellaisia humalaisten kanssa illanistujaisissa rämpyttelyitä keikoiksi, vaikka olisinkin saattanut lauleskella hassuttelulauluja pitempiäkin pätkiä. Tästä oli helpompi tehdä jakaumaakin: Tin Plate Rabbitillä yksi keikka, Havoc Supremella kaksi, Mustalla Ristillä kahdeksan, The Undivinellä 16, Chaospherelle laskin 13 vaikka niitä saattoi olla ehkä pari enemmänkin, Cut To Fitillä 82. Periaatteessa aloitin nämä musiikkihommat suunnilleen yhdeksän vuotta sitten, mutta kitaraakin aloin soittaa vasta 18-vuotiaana,Cut To Fit perustettiin viisi vuotta sitten ja omia hommia aloin tehdä kolme vuotta takaperin, eli ota tästä nyt sitten mitään selvää. Täysin turhaa hommaahan noiden laskeminen ihan kaikilta aspekteilta oli, mutta enpä keksinyt fiksumpaakaan tapaa viettää tätä aamupäivää ennen lähtöä. Voi olla, että rytmi menee aika hyvin sekaisin tänä viikonloppuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti