maanantai 30. joulukuuta 2013

Today was a good day.

Tänään oli ihan hyvä päivä. Kävin ostamassa itselleni ukulelen, jonka vireeseen laitto ja siinä pitäminen on yhtä helvettiä, mutta jos käy vituttamaan liikaa niin isken siihen jotkut Gotohin virittimet, tai jotain muuta vastaavaa. Ihan riittävä värkki meikäläisen ukuleletarpeisiin, alavireessä se ehkä sopiikin omiin juttuihin paljon paremmin. Kunhan on keskenään tasaisessa vireessä. Kirpparilta löysin lisäksi 35 eurolla EKOn kunnon nintendourun, ei vituttanut yhtään sekään, vaikka yksi F# meinaa jäädä pohjaan ja vähän rohisee välillä. Hintansa väärti ja joku sähkäri voi luultavasti katsella vähän sisälle ja kolvailla juttuja uudestaan. Ei ole isoja hommia.

Kaikki tuntuu sujuvan enemmän ja vähemmän, kuten elokuvissa. Riippuu kai elokuvista. Ei tämä ehkä ihan mikään Fight Club ole, mutta ihan hyvä leffa silti. Kyllä tämän uudestaan katsoisi. Koin vahingossa tänään taas myös sellaisen elämyksen, että yhtäkkiä aloin hinkata ehkä maailman kuluneimpia sointuja melko mielenkiintoisessa järjestyksessä. Ajattelin nauhoittaa pari kiertoa sitä talteen, kolmen minuutin päästä olinkin soitellut ehkä yhden parhaista biiseistä, mitä olen koskaan saanut aikaiseksi. Monille se ei välttämättä ole vielä paljon, mutta uskon, että se voi olla ihan hyvä jonkun muunkin mielestä. Sanojen kanssa nousi rima sitten vain aika vitun korkealle, enkä ainakaan suorilta saanut sitä valmiiksi. Ehkä pitää pyöritellä sitä vaan vähän aikaa, kyllä ne linnut sen siitä sitten.

Nyt olisin periaatteessa jo melko valmis nukkumaankin, mutta kun heräisin kuitenkin joskus neljältä, niin pitää koittaa pyristellä vielä muutama tunti tässä jotakin duunaillen, että oikeasti nukkuu kelloon asti. Ehdotuksia? Dokumentit on jääneet vähän vähemmälle viimeaikoina, ainakaan Areenaan ei ole tainnut mitään ihan hirveän mielenkiintoista tullakaan..Muistinpa juuri unen toissayöltä: Join perhekodissa Jaffan palma limpparia lasista. Sieltä löytyi joku violetti karvapallo, ja kun sitä venytti päistä, se venyi käärmeeksi jonka olin huovuttanut.  Sitten menin vessaan ja ihmettelin, miksi en pysty kusemaan, kunnes tajusin makaavani alasti sängyssä. Nousin ja menin oikeasti vessaan.  Sellaista. Ei kai täsä tälle illalle ihmeempiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti