lauantai 21. joulukuuta 2013

Tänään pääsee taas huutamaan.

Pari viimepäivää on tullut vietettyä lähinnä Pahoinvoinnin Spiraalissa-sarjakuvan kanssa, aika paljon sitä saa tykiteltyä, kun vaan heittää aivot narikkaan ja piirtää samaa kuvaa n. sata kertaa. Helvetin hauskaa tuon tekeminen minusta on, naureskelin kolmannenkymmenennen sarjakuvan kohdalla, että olisi hauska äänestää tämä väkisin Hesarin kuukauden vierassarjakuvaksi, ja ihmiset joutuisivat kuukauden ajan joka päivä lukemaan tätä. Se aiheuttaisi juuri sellaista vaivaantuneisuutta, josta tuo meikäläisen pieni sisäinen julmuus nauttii. Se nyt sitten ilmentää itseään tällaisissa asioissa, kun ei oikein muuten pääse esille. Hyvä, että kanavoituu edes jotenkin. Ettei jää patoutumaan sisuksiin.

Tänään on keikka O'Hara'sissa, täällä meikäläisen uudella kotikentällä Tampereella. Vähän jänskättää, koska viime keikka tuntui vähän turhan perushommilta. Vedeltiin vaan melko vanhoja biisejä, koska oma pää ei ollut oikein mukana hommassa. Nyt olisi tarkoitus olla niin täydellisen zen, kuin vain on mahdollista, ja vedellä aivan mitä sattuu. Kuuntelin eilen Doorsin läpi, ja olin siihen nyt jopa tyytyväisempi, kuin aikaisemmin. Etäisyys tekee asioille hyvää. Soittoaikataulut tänään ovat sellaiset, että Kouristus aloittaa kello 22.30, ja me heti niiden perään vielä ennen yhtätoista jos mahdollista. Ei maksa mitään, joten jos olette "täältä päin", tulkaa pällistelemään ja moiccaamaan.

Tein eilen Terhin valmistumisen kunniaksi taas pätkis-kakun, ja siitä tuli aivan helvetin hyvä. Eli nyt kannattaa tulla käymään meillä joulun vietossa, on pätkis-kakkua ja kaikkea! Roope onkin huomenna kuulema tulossa muutamaksi päiväksi, saa nähdä onko nuo jätkät jäämässä yöksi tänne. Eiköhän ne kuitenkin jää. On niin synkkä päivä ja vielä synkempi yö, että kivempi jopa sunnuntaina ajella himaan, kuin keskellä yötä. Sitä paitsi meillä on niin helvetin hyvä koti, että kukapa tänne ei haluaisi jäädä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti