keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Hyvää yötä maailma.

Melko lyhyessä ajassa saavutin suurimman tunnustuksen, jonka sarjakuvapiirtäjä voi saavuttaa, eli sain Punk In Finlandin roskakoriin "tee ite oma"-topikin. Tasurina vaikkapa Jarlaan nähden tosin saattoi olla se, että tuonne niitä postasin alunperinkin. Mutta siitä huolimatta, tai etenkin siksi, kyllä tuo on syrjäytyneille, syrjäytyville ja syrjäytymiselle omistettu sarjakuva. Lempeällä niskaperseotteella. Kyllä kaikelle pitää voida nauraa, etenkin ongelmilleen. Ja läheistensä ongelmille. Huumori on defenssi. Ja mitä vielä.

Huomenna olisi sitten edessä ensimmäinen työpäivä, johan tätä on odotettukin jo heinäkuun lopusta asti, että sikäli ihan mielenkiintoista nyt JOULUKUUN LOPUSSA päästä sinne töihinkin. Hyvä työkkäri! Kyllähän tästä kokemuksesta tosin kirpoaa vielä aika monta sarjakuvaa, biisiä ja vaikka mitä, että ei se nyt kai sitten pelkkää paskaa ole ollut. Tai on, mutta ymmärtänette mitä tarkoitan. Elämä vaikuttaa ihan suhteettoman mukavalta taas vaihteeksi, odottelen siis kakkosnelosella naamatauluuni kohdistuvaa osumaa arvaamattomalta suunnalta aböyt joka hetki. Saa nähdä koska nalli napsahtaa.

Olen kotiutunut Hervantaan jo täysin, hyvin voi käydä verkkareissa t-paidan helmat hupparin alta lepattaen keskustassa ruokakaupassa. Näytän lähiöasukilta jo kolmen viikon jälkeen. Mutta ei mitään valittamista. Hieno paikka, tänään bussissa saatiin todistaa, kun gangstapennut koittivat salassa kääriä jointtia takapenkillä. En oikein tiedä, salassa keneltä, kun haju ja grinderin naputtelu nyt ainakin kantautuivat ihan hyvin meidän penkeille asti. No, kaippa ne siitä oppivat, kun kiinni jäävät. Karma hoitaa.

Lauantaina on keikkakin täällä päin, O'Hara'sissa Kouristuksen kanssa. Jos asutte Tampereella, tai lähelläkään, tulkaapa pällistelemään, ei maksa yhtään mitään. Soitto alkaa kai puoli yhdeltätoista, ja meikällä ainakin olisi tarkoitus keretä vielä kreisibailamaan Vastavirralle Famine Yearin keikalle sieltä. Että suosittelen tulemaan paikalle. Ja tuomaan kaikki rahattomat kaveritkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti