torstai 19. joulukuuta 2013

Eka päivä takana ja boogie on hyvä. Tulevaisuus näyttää hyvältä.

Duunihan tuntui heti lähdössä enemmän kuin vähemmän hyvin meikäläiselle tehdyltä. Tuli melko hyvä fiilis senkin asian suhteen, koska se on todellakin niin sanotusti "oman alan töitä". Saan tehdä sitä omalla persoonallani, tieto-taidollani ja ymmärrykselläni, rauhassa ihmisten kanssa, pienessä porukassa. Heti oltiin kasailemassa enemmän vastuita, eli kyllä se tunne sinne sopimisesta oli ehkä molemminpuolinen. Katsotaan, mitä tästä vielä kehittyy, ajan kanssa. Kokeilua on nyt maaliskuun loppupäähän asti, siitä eteenpäin katsellaan sitten, miten tehdään ja mitä tapahtuu.

Eilen ostin levyjäkin pitkästä aikaa. Kuolleet Intiaanit tuli meikäläiselle vähän puun takaa, vaikka muistan, ettei ole kauaakaan, kun joku kysyi tykkäänkö Kuolleista Intiaaneista, ja sanoi että voisin tykätä. Niin voisin, ja niin tykkäsinkin. Aivan helvetin hyvä bändi! Puuluuranko on levy, jolla meikästä aivan kaikki on juuri niinkuin pitää, musiikkia pitää paiskoa rappusista alas ja välillä kysyä, sattuiko pahasti? Jos ei, sen voi polkaista uudestaan rappusia alas. Jos sattui, voi vähän aikaa lässyttää, että sille tulee parempi mieli, ja potkaisee sen vasta sitten menemään. Ostin myös Sur-Rurin Tuhkauurnien Paluun, joka on kaikille muille klassikko, mutta meidän bändi kuuli koko levyä vasta tänä keväänä Helsingissä soittaessa. Roudailtiin ja ryssittiin siinä kaikennäköistä, ja tuo soi taustalla. Oli pakko ostos heti, kun sattui silmiin. Näiden päälle ostin vielä Mark Laneganin Field Songsin, koska koskaan ei voi olla liikaa Mark Laneganin levyjä. Siinä on kyllä sellainen muusikko, joka on tehnyt vitusti hyvää kamaa. Cardiffissa maleksiessa Jen esitteli tuonkin äijän repertuaaria hieman laajemmin, näytti kaikki feattaus-hommat ja blues-levyt sun muut.

Helppo samastua senkin tekemisiin, kun tuntuu että viimeaikoina meikä on ollut vähän missä sattuu vetelemässä vähän millaista musaa sattuu.. (Viljamin levylle lauloin Paskan Maanantain, jätkille nyt nuo joululaulut, lisäksi olin huutamassa Nistikon, Spawn From Deceitin ja Psykoanalyysin levyillä, Mustan Ristin hommelit, ja on noita omiakin juttuja tullut tehtyä aika paljon ihan epähuomiossa.) Nyt on ainakin yksi uusi projekti työn alla, tai oikeastaan kaks ja Cut To Fitin uusin levy, mutta se on treenisvaihdon takia hetkellisesti vähän jäissä. Toinen noista on jonkunlainen levy Alkun ja Valtsun kanssa, parit demot olen sitäkin varten tehnyt. Toinen taas olisi jotain bändihommia tänne Tampereelle, jos nyt vaikka vihdoin ja viimein pääsisin bändiin tekemään jotain muuta, kuin laulamaan. Tai voin tehdä sitäkin, mutta tahdon ainakin soittaa kitaraa, ettei joku helvetin opistovempula tule sanomaan, ettei noin voi soittaa tai tehdä. Ei tarvita mitään muusikoita pilaamaan hyvää sekoilua, sanon minä.

Piirsin taas parit Pahoinvoinnin Spiraalit, laitan sarjakuvablogin puolelle heti tämän jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti